Айдееее, новият МTeL! ура...
Re: Айдееее, новият МTeL! ура...
[Quote]Ами посети ли магазин на Мтел вчера, че задаваш такива малоумни въпроси? Аз го направих и получих химикалка, запалка и дори черпиха с бонбони![/Quote]
Хахахахах е не това мнение просто ме разби. Ти като малките деца с бонбонки се задоволяваш хахаха. Аз химикалки си имам колкото искаш, не пуша, а вкъщи имам доста сладки неща(вафли, шоколади и т.н.), които така и така не ям особено. Това са някакви сувенирни неща, които почти никой не го грее за тях.
Хахахахах е не това мнение просто ме разби. Ти като малките деца с бонбонки се задоволяваш хахаха. Аз химикалки си имам колкото искаш, не пуша, а вкъщи имам доста сладки неща(вафли, шоколади и т.н.), които така и така не ям особено. Това са някакви сувенирни неща, които почти никой не го грее за тях.
[Quote]Ами посети ли магазин на Мтел вчера, че задаваш такива малоумни въпроси? Аз го направих и получих химикалка, запалка и дори черпиха с бонбони! Това във Виваком правят ли го? Само знаете да плюете. Това е най-гадната черта на българина. Ако е да похвалите някой няма да го направите, но да го оплюете - веднага! Селяни![/Quote]
Ето това се казва фен на мтел, посеил си човека магазина, платил си таксите и са го черпили и дори химикалка му подарили, браво, жалко че не се сетих и аз да ги посетя за да им тегля една майна за това че не се сетиха поне един свестен план да дадът за празника си, скръндзи...
Между другото бонбонките хубави ли бяха :D:D(blush)(whistle)(cyber)(beer)
Ето това се казва фен на мтел, посеил си човека магазина, платил си таксите и са го черпили и дори химикалка му подарили, браво, жалко че не се сетих и аз да ги посетя за да им тегля една майна за това че не се сетиха поне един свестен план да дадът за празника си, скръндзи...
Между другото бонбонките хубави ли бяха :D:D(blush)(whistle)(cyber)(beer)
Някой беше казал за нови интернет планове... какво стана с тези планове? Още са си старите неадекватни тарифи.
Айде да ги пускат, че скоро ми свършва договора за нет-а :) .
Айде да ги пускат, че скоро ми свършва договора за нет-а :) .
[Quote]Ами посети ли магазин на Мтел вчера, че задаваш такива малоумни въпроси? Аз го направих и получих химикалка, запалка и дори черпиха с бонбони![/Quote]
Хахахаха ти шегуваш ли се? Всеки месец те клецат, а ти се радваш на химикалката и бонбоните :D
Хахахаха ти шегуваш ли се? Всеки месец те клецат, а ти се радваш на химикалката и бонбоните :D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Разгледай му старите постове и ще разбереш защо се радва ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Браво. Най- после. Иначе без нови оферти рабрандигът малко висеше. Дано да е нещо което отговаря на новия слоган.
-
А на теб пука ли ти какво ще кажат шепа пикльовци които никога нямат повече от 10 лв. в примата си :D Нали за това е форум да обменяме мнения и полезна информация. А когато идва от източника е направо безценно.
-
Не съм се изразил както трябва явно. Имах предвид, че основното мрънкане идва от хора който мрънкат заради самата идея. Никога не признават наистина качествените неща. Каквото и да им кажеш и обясниш те не приемат и си знаят своето.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
http://www.youtube.com/watch?v=8PGbcZC-kVM&feature=youtu.be
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
Това "Повече за теб" ми звучи страхотна оферта, за 30 лв на месец телевизия, интернет, минути + устройство.. Е да, договорът е за 2 години, но все пак.. Телевизор или лаптоп на тази цена.. С нетърпение чакам нови оферти за минути+интернет.
@Крейзи, знаеш ли дали ще предлагате лумиа 920?
@Крейзи, знаеш ли дали ще предлагате лумиа 920?