ALDITALK БЕЗПЛАТЕН РОУМИГ В ЦЯЛА ЕВРОПА
Re: ALDITALK БЕЗПЛАТЕН РОУМИГ В ЦЯЛА ЕВРОПА
някой ако има път натам да вземе
М да с идването на безплатния роуминг ще става все по интересно.
-
- Регистриран: 18 сеп 2014, 09:11
Ако към тази карта имате пренасочен през voip -> български мобилен номер за хората които Ви набират може бъде безплатно (ако имат минути към мобилните мрежи на някой от трите оператора) или според тарифния план, входящото за Вас обаждане ще бъде според цената на доставчика на услугата чрез която се пренасочвате. Между 5 и 15 стотинки на минута според зависи от префикса с който започва мобилния номер на немската сим карта. Ако напишеш префикс мога да ти кажа себестойността към тези карти.
Здравейте,
Понеже виждам, че сте наясно с картите, които са предплатени от Германия на Алди имам следния въпрос. Купих две такива карти преди 2 седмици. Регистрирах ги в сайта на Алди...едната карта веднага се върза към Виваком...другата обаче до момента не може да се закъчи към мрежа. Има ли ли сте такъв случай и знаете ли какво се прави. Опитах се да прочета в сайта на Алди нещо, но за съжаление немския ми е тъмна индия...Благодаря предварително!:)
Понеже виждам, че сте наясно с картите, които са предплатени от Германия на Алди имам следния въпрос. Купих две такива карти преди 2 седмици. Регистрирах ги в сайта на Алди...едната карта веднага се върза към Виваком...другата обаче до момента не може да се закъчи към мрежа. Има ли ли сте такъв случай и знаете ли какво се прави. Опитах се да прочета в сайта на Алди нещо, но за съжаление немския ми е тъмна индия...Благодаря предварително!:)
ORTEL e по-евтино, 0,08 евро.
-
- Регистриран: 05 яну 2015, 11:26
Re: Re: ALDITALK БЕЗПЛАТЕН РОУМИГ В ЦЯЛА ЕВРОПА
Ако си добавиш и бг номер картата става много атрактивна за ползване. Така обаждането от България към картата няма да е скъпо и всички ще ти звънят без притеснение от високи сметки. Номер можеш да си добавиш на www.bgnomer.bg
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: ALDITALK БЕЗПЛАТЕН РОУМИГ В ЦЯЛА ЕВРОПА
Аз имам на Ortel.След регистрацията в сайта минаха няколко часа преди да тръгне. Вечерта я регистрирах и чак сутринта като се събудих и рестартирах телефона хвана мрежа и започна да работи.
В България се намирам.
В България се намирам.