Анкета: На кой оператор сте абонат?
Анкета: На кой оператор сте абонат?
[i]Аз съм на Глобул. Всичко ми е на Глобул до този момент. Целта на анкетата ми е да разбера, редовно пишещите тук на кой оператор ползват услугите, [B]но с подписан договор и с месечна такса[/B]! Предплатените не са интересни![/i]
[i]МОЛЯ без обиди и лични нападки, както и заяждане!!! Няма користни цели в анкетата![/i]
[i]МОЛЯ без обиди и лични нападки, както и заяждане!!! Няма користни цели в анкетата![/i]
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Re: Анкета: На кой оператор сте абонат?
[Quote]Целта на анкетата ми е да разбера, редовно пишещите тук на кой оператор ползват услугите[/Quote]
Аз не пиша много в темите за операторите и предлаганите от тях услуги и предполагам, че не е важно за другите на кой оператор съм. Въпреки това ще споделя, че съм на Мтел и използвам карта на Loop Extreme. Върши ми работа за сега, но май скоро ще преподписвам договора и ще променя тарифата на такава с повече Интернет :)
Аз не пиша много в темите за операторите и предлаганите от тях услуги и предполагам, че не е важно за другите на кой оператор съм. Въпреки това ще споделя, че съм на Мтел и използвам карта на Loop Extreme. Върши ми работа за сега, но май скоро ще преподписвам договора и ще променя тарифата на такава с повече Интернет :)
-
- Регистриран: 29 авг 2010, 20:17
Ползвам Глобул Юнайтед за 25.90 лв месечна такса. И понеже не ми стигат минутите към други оператори, си взех и един Слим боб наскоро.
[i]Какво става? Само четирима ли сме на договори с операторите? И още нещо да вметна, тези които искат да се включат, да се знае, че фирменни карти не се зачитат, защото не са собственици на тези карти/договори, освен ако не са техни тези фирми! Нека да се видим, колко патрони има в този форум.;):D[/i]
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Какво става?[/Quote]
Ами какво - ментелския ми е безсрочен от 1,5 година че говедата махнаха тарифите с включен интернет и не искат да пускат нови(бутат ми само национални минути) и карам на стара тарифа.Глобул ми изтича след 3 месеца и там също няма нищо интересно да ме накара да преподпиша.
Бръмбар, защо цапаш теми които не те бъркат!Престани да се правиш на идиот(освен ако не си такъв де)!
Ами какво - ментелския ми е безсрочен от 1,5 година че говедата махнаха тарифите с включен интернет и не искат да пускат нови(бутат ми само национални минути) и карам на стара тарифа.Глобул ми изтича след 3 месеца и там също няма нищо интересно да ме накара да преподпиша.
Бръмбар, защо цапаш теми които не те бъркат!Престани да се правиш на идиот(освен ако не си такъв де)!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
До колкото си спомням обаче Мтелската ти карта е фирмена и не се зачита! Значи си абонат на Глобул.;) Относно това дали има нещо интересно или не, смятам, че когато излезе F-серията на Самсунг, ще има какво да ти предложат!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Не е фирмена, лична си е аз си плащам всичко само имам включени минути към служебната група(само за това я държа в групата иначе ми е по-изгодно да мина примерно на трансфер м).След като писах си погледнах и видях че ми е излязла офертата за преподписване към глобул.Мъкааа - нищо по тарифите, телефоните ми са на една цена на изплащане и със 10 и със 100 лева такса, цените за интересните телефони почват с 92,50 за година за S5-та и стигат 95 за М8 :(
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
До тук в анкетата виждам четири договора с Глобул и три с Мтел, и нито един на Виваком. Интересно, доста хвалби се изписаха относно Вивата ама един не си е признал, че ползва техни услуги на срочен договор.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]..и нито един на Виваком. [/Quote]
Е, защо да няма!? Аз съм им абонат още когато бяха Vivatel, а по-точно от 2006 г. В края на миналата година даже си поднових договора пак когато предлагаха интернет с 1.5 gb. на половин цена за 7.90. :)
Е, защо да няма!? Аз съм им абонат още когато бяха Vivatel, а по-точно от 2006 г. В края на миналата година даже си поднових договора пак когато предлагаха интернет с 1.5 gb. на половин цена за 7.90. :)
Е ти на базата на 5 човека ли си правиш изводи за ситуацията на телеком пазара?
Ако искаш да направиш проучване, което да е представително за страната, трябва да си имаш извадка от поне 1000 структурирани по пол, възраст, населено място, образование и т.н
Имаме съм на договор към Мтел. Частен клиент съм.
Ако искаш да направиш проучване, което да е представително за страната, трябва да си имаш извадка от поне 1000 структурирани по пол, възраст, населено място, образование и т.н
Имаме съм на договор към Мтел. Частен клиент съм.