Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
Пич, айде отиди някъде другаде да си избиваш комплексите, става ли? И като я заключиш и какво? Не може да се направи нова тема ли?
Айде недей да се правиш на много страшен, че ставате вече смешни.
Айде недей да се правиш на много страшен, че ставате вече смешни.
Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
След като Вива не поискаха подписа ми за още 2 години, тяхната карта отиде в шкафчето да си чака края на договора. А бобската ми карта мина на Трансфер ХЛ. В комбинация с Макс на таблета, това е максималната комбинация...
Ще плащам повече за известно време, но поне най-накрая се махам тотално от Вива, които само ми късаха нервите с годините...
Ще плащам повече за известно време, но поне най-накрая се махам тотално от Вива, които само ми късаха нервите с годините...
Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
Игнор на такива провокатори. Не се занимавай. ;)
Аз вероятно ще се откажа от Леново А536. Четох в андроид.бг за проблеми с батерията му. Може да взема Note 3 Neo за 380 лв., но е с една сим карта. До другата седмица ще го мъдря...
Аз вероятно ще се откажа от Леново А536. Четох в андроид.бг за проблеми с батерията му. Може да взема Note 3 Neo за 380 лв., но е с една сим карта. До другата седмица ще го мъдря...
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
-
- Регистриран: 07 мар 2010, 17:19
: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
Аз се въползвах първо от есенната, сега и от Коледната промоция, като минах към Трансферл ХЛ от Виваком и съм много по доволен откъм обслужване, компетентност на кол центъра и т.н. Мтел превъжхожда Вива-та почти във виско...
Като цяло семейството ми почти всички минаха на Трансфер ХЛ...
Като цяло семейството ми почти всички минаха на Трансфер ХЛ...
-
- Регистриран: 23 сеп 2012, 20:50
Re: : Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
Прехвърлих супер боб към първата промоция на мтел с двойните минути на трансфер М, после се прехвърлих от М на L с 1800 минути и 4500 мегабайта, ако не се лъжа за трафика. Първият път си взех една нокийка Лумиа 520 за 50 лв да видя за какво става въпрос и после да я подаря, и май има хляб в Windows-а.
Re: Re: : Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
Бих добавил към заглавието на темата и неофициалното предложение на Теленор, както те му викат - тарифен план за "недоволни клиенти"...
Няма да го направя, но все пак ако някой е минал на това предложение, нека да пише.:)
Няма да го направя, но все пак ако някой е минал на това предложение, нека да пише.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: : Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
И Боб с 500 мин. и 500 МБ също е добро попадение в цените за 15 лв. месечно ;) А неофициалните тарифи на Теленор да си ги държат зад бюрото...
Re: Re: Re: Re: : Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
Така е прав си! [B][i]Boombob[/i][/B], също е едно добро предложение, което е без аналог при плановете до 15лв.
[Quote]А неофициалните тарифи на Теленор да си ги държат зад бюрото...[/Quote]
Явно там им е мястото - в килера...
[Quote]А неофициалните тарифи на Теленор да си ги държат зад бюрото...[/Quote]
Явно там им е мястото - в килера...
Samsung GALAXY S22 Ultra