Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Re: Re: Re: Re: : Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от zaboraboy » 20 дек 2014, 23:41

Всъщност при Виваком промоциите също важат само за клиенти с изтичащ или изтекъл договор,но поне са обявени официално и важат и за нови абонати,между другото тази тайна Теленор тарифа само за изтичащи ли важи или и за пренесени от друг оператор и нови?Май не.
А по темата- аз не можах да се възползвам,имам срок в Теленор,но трима познати взеха трансфера- един от малките и 2 неограничени.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: : Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Вито » 21 дек 2014, 15:03

Днес взех S3 Neo за един приятел за 170 лв. Има една подробност обаче. От офиса на Виваком твърдят, че докато съм в периода по закриване на старата ми карта, не можело да подпиша нов договор. Звъннах на оператор за консултация и ми казаха, че няма такова нещо и ако ми направят проблем в офиса да се обадя пак и да дам телефона си на служителя. Явно регионалните мениджъри налагат глоби, защото служителката ми каза днес, че ги санкционират ако дават договори в случаи като моя. В крайна сметка за мен проблем нямаше, но явно служителите са натискани яко...

E_R_A_S_E_R
Регистриран: 08 фев 2010, 14:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от E_R_A_S_E_R » 21 дек 2014, 16:15

Най-вероятно няма да има се признае като нова активация/ретеншън и затова не са искали.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Вито » 21 дек 2014, 17:31

Минах от предплатена на към сметка с договор за две години, да признават каквото искат. След две години ще мъдрим какво ще бъде. :)

lubobubo
Регистриран: 14 окт 2008, 21:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от lubobubo » 21 дек 2014, 18:27

Купих на жена ми Nokia Lumia 735 и сключи договор за 2 години на Мтел смарт Л.

Izparitel
Регистриран: 01 май 2009, 10:00

Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Izparitel » 22 дек 2014, 01:39

Минах на Мтел трансфер xs за две години докато беше с 50% завишение на минути и мегабайти, но определено съжалявам. Яд ме е, че се вързах за де години, а малко след това излезе БОБ-а с почти двойно минути и мегабайти за същите пари и без обвързване. Минутите ми остават, а Интернет ползвам на таблет с друга карта. До сега от 2000 година почти не съм имал ядове с Мтел, но покрай този договор се поизложиха.
Реших да взема Samsung Galaxy K zoom който тогава беше на промоция при подписване на договор. Първо се чудех къде ли имат офиси, после в един Технополис на щанда на Мтел служителката като, че ли беше паднала от Марс - нямали го в момента, но, ако подпиша до две седмици щели да ми доставят телефон.
В следващия офис служителката ми обясни, че на промоционалнаta цена мога да го взема само чрез заявяване на договора на оператор, а за договора и телефона ще дойде куриер.
На следващия етап го заявих чрез оператор като уточнихме вида на договора, цената на телефона и плана за да не стане грешка. От там нататък трябвало да чакам да ми се обадят служителите които пряко се занимавали с договорите, но в рамките на няколко дни не се обадиха.
Накрая се обадих аз и разговарях със служителка която вероятно беше ядосана на нещо си. С две думи доста назидателно ми обясни, че на промоционалната цена телефона можел да се вземе само от електронния им магазин /моя грешка - не бях прочел/, но вече промоцията била свършила, освен това за казаното от оператор и в магазина можело да си измислям.
Принципно грешката си беше моя и нямаше да имам претенции, ако не беше тона с който ми се говореше. Понеже разговорите с оператор се записват кротко обясних, че ще има жалба до Мтел и КЗП с точната дата и час кога съм бил подведен от тяхна операторка и приключих разговора.
След час-два вече имах изключително любезно обаждане, че видиш ли в Мтел направили проверка и действително съм бил подведен от служителка. Преложиха ми и доста сложна схема как да се сдобия с телефона на промоционалната цена. Ако бяха искрени вероятно щях да получа телефона при промоционалните условия, но, ако беше само за да спасят колежката си за моя сметка щях да се окажа с друг телефон, който не исках и сам щях да съм се набутал Не се навих, но заради жеста им пък се отказах да пускам жалба.
Яд ме е, че нещата не се проточиха още малко до излизането на boombob.

midd
Регистриран: 22 дек 2014, 17:56

Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от midd » 22 дек 2014, 18:06

Доволен съм и се възползвах от Net&Call XXL . Много съм доволен.Кефа цена няма. Не ми се чака ни Макс, ни булсатком. Дето се вика тук и сега е истината.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Ванката » 22 дек 2014, 18:47

Няма какво да чакаш нито Макс, нито Булсата. Каквото и да направят, качествена услуга няма да предложат в периода на тези двугодишни договори.
А взе ли си някакъв смартфон и ако да, какъв?
Samsung GALAXY S22 Ultra

midd
Регистриран: 22 дек 2014, 17:56

Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от midd » 22 дек 2014, 19:47

Взех един Samsung Core 2 за подарък.

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Jul 72 » 23 дек 2014, 00:10

...и? Анкетата какво показва ;)
Ти май в друга тема написа, че ти били останали 2! Теленорски номера. Верно ли това?

Отговори