Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

cremo
Регистриран: 23 дек 2014, 00:03

Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от cremo » 23 дек 2014, 00:15

Възползвах се, да. Взех си нова карта с нов номер съответно, на Виваком, защото съм им абонат 5-6 години и съм много доволен. Старата карта я закривам тия дни (тоест след месец, че нали по-бързо няма как да стане). Взех си и Самсунг Галакси 5-ца. Малко по принуда, защото исках още на 19 ноември да зи взема Ноут 4-ка, ама тия балъци го нямаха и ми поискаха капаро като се появил да ми го били продали. До Никулден така и не се беше появил и нищо не можеха да обещаят. Та набързо си взех 5-цата за 700 лв. кеш и приключих тая драма :D Не съжалявам въобще. Телефона е чук. Взех му и карта памет 64-ка Сандиск Екстрийм и направо заспа. А иначе плана е брутален и стига за абсолютно всичко...поне на мен! Айде със здраве :)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Ванката » 23 дек 2014, 07:48

Всичко махнах вече. Имам само една дейта, където тоя месец и тя заминава в тоалетната. Смисъла на анкетата лично за мен е, да видя, до каква степен хората напускат Теленор и, кой е най-предпочитания от другите два оператора.
Ти нещо ще кажеш ли по темата?:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Jul 72 » 23 дек 2014, 09:42

Е аз казах. Портнах и закрих една дата, ЗАСЕГА. Това го ползвам лично. Догодина следва продължение през януари с картите на моите роднини. Какво повече от това. Не ми бе предложена и селф оферта, а и нямаше да приема вероятно, въпреки добрите условия.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от KOBRETI » 25 дек 2014, 11:40

Правилен избор съм направил преди 3-4 години, когато се махнах от тези, като още тогава писах какви са измамници и че всеки при тях ще си пати. Малко със закъснение, но хората почват да го осъзнават :D

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 25 дек 2014, 13:41

И кой е по-предпочитания от другите два оператора?

ospm9
Регистриран: 04 окт 2014, 22:20

Мнение от ospm9 » 25 дек 2014, 19:59

@Ванката

Пич, хората не напускат Теленор.(flower) Няма и защо да го правят. Стига няколко човека сте преигравали. Аз рядко посещавам форума, обаче като гледам какъв hate пускате по всички теми - целенасочена атака.

Който и оператор да предпочетат, условията ще са ужасно мизерни навсякъде - некоретно отношение към клиента, измами с отчитането на сметките, скрити условия... Живеем в България - държава без работещи институции и олигархичен модел на управление.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Вито » 25 дек 2014, 20:16

Говори за себе си. Много познати напуснаха Теленор. В друга тема съм написал как в общински град нямат мобилен нет втори ден в пика на празниците... Ако бях подписал аз договор преди две седмици с тях (а не приятелката ми) и ми се беше случило това нещо, щях да им забия в главата 250 лв. за неустойките които не заслужават поради липса на услуга (!!!) и да вървят на *** си, за където са се и запътили!

ospm9
Регистриран: 04 окт 2014, 22:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от ospm9 » 25 дек 2014, 21:02

@Вито

За мене си говоря и за моите познати, приятели. ;) За интернета в друга тема написах - това е публична тайна, слаб е.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Ванката » 26 дек 2014, 08:51

Кой не напуска Теленор? Имам само два контакта на Теленор вече в телефонната си книга. Всичко друго се прехвърли - познати, приятели, колеги и клиенти!
Теб като те устройват 250 минути за 20лв., макар и с 30/1 отчитане, без мегабайти, добре. Сигурно и смартфон нямаш. Както каза всички оператори лъжат, но някои пък вземат клиентите си за доста примитивни.
Кофти покритие, скапан нет, неадекватни тарифни планове въз основа на случващото се по празниците и неофициални такива за симпатични клиенти. Направо съм доволен, че се отървах. Добре дошли... по програма "заедно"!:D
@motofen, прочети темата вместо да ми задаваш такива въпроси.
Samsung GALAXY S22 Ultra

mobifan
Регистриран: 25 дек 2014, 13:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от mobifan » 26 дек 2014, 09:12

[Quote]@motofen, прочети темата вместо да ми задаваш такива въпроси.[/Quote] Няма смисъл да ти задавам глупави въпроси знам те какъв клиент си, ползвал си всички оператори и всички и се отказваш на следващия месец. Според тебе са най-добрите но в последствие се оказва че са най-кофти ама имайки предвид че са само 3.

Отговори