Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Ванката » 26 дек 2014, 09:22

Ползвах Глобул близо 10 години и съм бил винаги изряден, а сумите които са взели от мен не са никак малко. Не съм с твоите възможности и да имам 20-30 карти на всички оператори, нали все пак бизнеса ти е свързан с тях. А какво ползвам и как си е моя работа. Когато са точни с мен, и аз съм точен, но започнат ли да се подиграват, или манипулират - довиждане...
Samsung GALAXY S22 Ultra

mobifan
Регистриран: 25 дек 2014, 13:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от mobifan » 26 дек 2014, 09:42

Весели празници, това не е манипулация. Пиша ти го с най-добри и приятелски чувства. Желая ти много здраве,щастие и успехи в живота.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Apple_fan » 26 дек 2014, 10:40

Крайно време беше да се регистрират във форума двама служителя на Теленор, за да ни убеждават как Теленор имат най-добрата мрежа и оферти. Истината е, че дори за хора, ползващи обикновен телефон, офертите на Мтел, Вива и Боб са много по-изгодни. А дали губят клиенти, пак казвам, че и да губят, те ще го скрият. През 2011 г. Мтел като губеше клиенти и те скриха отлива на клиенти и даваха, че имат ръст от 200 хил. абоната. Така и Глобул ще направят. Те само това могат.. да манипулират отчети. Поне в това са добри. А Теленор ги харесват единствено хора, които не знаят, че има и други оператори.

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от zaboraboy » 26 дек 2014, 10:42

Обзалагам се,че следващата година по това време Теленор ще имат най-добрите оферти на пазара,ако сме живи и здрави ще ви го припомня! По-умните ще се сетя защо!

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Вито » 26 дек 2014, 10:57

По-умните вече подписаха договори с Мтел и Виваком, а догодина по това телезор ще си брои мухите в офисите.

antenatv
Регистриран: 23 дек 2014, 06:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от antenatv » 26 дек 2014, 11:28

[Quote]да ни убеждават как Теленор имат най-добрата мрежа[/Quote] Да ни убеждават няма смисъл, всеки си преценява приоритетите(финансови) и решава на кой оператор услугите да ползва. За мрежата мога да ти кажа следното:
Ако се намираш в населено място където подмяната на оборудването е приключила просто посети офис на оператора с молба за смяна на сим. Помоли да ти подменят сим картата с нова (теленорска 3в1) и после ще съм склонен да приема всичко което напишеш за мрежата и добро и лошо. И ако трябва да съм честен [B]ВЯРНО Е ЧЕ ИМАТ НАЙ-ДОБРАТА МРЕЖА ![/B]
Старите чипове са кофти и са оптимизирани да работят с Motorola а новите са оптимизирани да работят с Huawei.
Сменете си чиповете които са Ви останали активни преди да вземете окончателното решение за пренос към друг. Преносимостта тук е пълен фарс и абсурд, не го препоръчвам на никого ! Ако сте решили да смените оператора не е лошо да има промяна но не се лъжете да пренасяте номер от един оператор на друг и обратно.Ето Ви един номер за пример 024456297 пренесен от М-тел към Теленор и неизбираем от фиксираната мрежа на БТК. Надявам се да разберете че преносимостта не се изпълнява коректно тук в България. Пренесъл съм 300 номера от М-тел към Теленор и няма оправия,също и от чужбина са неизбираеми.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от mkpetrov » 26 дек 2014, 11:38

Значи според собствените ти думи проблемите са все при пренос КЪМ Теленор, обаче "Не си пренасяйте номера към друг оператор и си стойте именно на Теленор"...

Потребителски аватар
Вито

Мнение от Вито » 26 дек 2014, 13:21

Хахахахаха, е няма такава простотия. Не разбрах, Теленор ли е с най-добрата мрежа?!?!?! WTF, да си сменям чипа?! Защо като са много оборотни не кажат, че има проблем с мрежата щото ползвате стари чипове, елате да ви ги заменим безплатно?!?!?! Преди 3 седмици си взех нов чип от телемор, защото ми се наложи да го ползвам с телефон с нано слот. Проблема с мрежата е абсолютно същия както преди!!!
Теленор е най-скапания оператор в момента. С най-скапаното покритие и с най-скапаните планове! Колкото и служители да ме убеждавате в обратното, този факт няма как да го промените!!!

Потребителски аватар
npet
Регистриран: 07 фев 2014, 12:05
Контакти:

Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от npet » 26 дек 2014, 13:55

-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 15:00, променено общо 1 път.
-

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Вито » 26 дек 2014, 14:27

Няма как международните им да ми натежат. С вайбър аут и нета на Виваком говоря спокойно където и да съм. Ето разговорите ми с мобилни в Русия колко ми струват за декември: http://s7.postimg.org/5aqvt9g3v/Screenshot_2014_12_26_14_21_53_1.jpg

Отговори