Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Ванката » 28 дек 2014, 08:05

А ми не съм се уливал и не ти го пиша с някаква цел.
[Quote]

npet
Дата: 26.12.2014 13:55

Тц, не се възползвах от "страхотните оферти". [B]Подписах с Теленор и Резерв[/B]. Международните минути и роуминг натежаха. Интернетът извън населените места не е добре, но вътре и около е наред.[/Quote]
Ето с този си пост започна всичко и разбрахме, че Теленор ти харесват, в което няма нищо лошо. Няма нищо да трия, защото все пак си изразил мнение, но темата не е сравнение между Теленор и другите два оператора.
[Quote]Не забелязах, някой да ги е хвалил[/Quote]
Не само че го правиш, но го правиш по такъв начин опитвайки се да убедиш една камара хора в противното. Все едно ние не сме ползвали никога Глобул/Теленор. И тези проблеми за които пишат всички не съществуват, а видиш ли виновни са HTC, може би дърветата и застроените площи за скапаната им мрежа.
Нека с този ми пост, темата да продължи в правилната посока, за хора, които са се възползвали от официалните промоции на Мтел и Виваком.

п.с. И за да се върнем към основната тема, ето първият ми пост:
[Quote]
Ванката
Дата: 18.12.2014 20:31

Добър вечер! Интересно ми е, колко са се възползвали от потребителите в този форум, от тези уникални промоции. Пишете и дали сте доволни. Всеки, който участва в темата, да пише и какво устройство си е взел. На лизинг или кеш!
Ако не ви е интересна, ще я заключа когато съм по-свободен за да не ви дразни.
Хубава вечер на всички![/Quote]
Samsung GALAXY S22 Ultra

Prasko1
Регистриран: 11 юни 2014, 21:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Prasko1 » 28 дек 2014, 08:56

И аз се въсползвах от мтел прехвърлих си всички карти към тях а теленор ме загубиха като клиент завинаги

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Воден-дух » 04 яну 2015, 08:39

Вчера си пренесох бобския номер при Вива, това, което натежа в тяхна полза е, че в Ментелклуб програмата са останали няма и десет партньора, докато при Вива са десетки, плюс това Виваклуб картата може да се използва и в ГРАБОклуб :-)

Ванката

Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Ванката » 04 яну 2015, 09:53

[Quote]Вчера си пренесох бобския номер при Вива, това, което натежа в тяхна полза е, че в Ментелклуб програмата са останали няма и десет партньора, докато при Вива са десетки,[/Quote]
Здравей!
Само не разбрах, на бизнес план ли си минал, или си се възползвал от промоцията XXL-29,99лв.? Спомням си, че искаше да си вземеш новия iPhone 6. От Техномаркет можеше да го вземеш с този план на добра цена, пак към Виваком. Там предлагат и по-стария 5S...
Samsung GALAXY S22 Ultra

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Воден-дух » 04 яну 2015, 18:13

Добра, добра - колко да е добра - двойна на Теленора :D Ще си купя НТС One M8, да - на Нет енд кол ХХЛ минавам, с промоцията на 30 лв. месечна такса, пренасям ментело-бобската карта. Другата карта - с Вива Фрий, която не ми разрешиха да преподпиша на промоцията, защото изтича през август договора за нея, ще я спра след изтичането му.

mirosrabo
Регистриран: 24 фев 2005, 15:37

Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от mirosrabo » 05 яну 2015, 03:05

Как смятате , ще има ли и за в бъдеще такива планове с неограничено потребление за 30-35лв ,

или след 2 год , ако искам да продължа да лафя, ще ми се начислява стандартната такса от 99лв - т.е. няма да има с какво да преподпиша ?

Ванката

Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Ванката » 05 яну 2015, 06:58

Разбира се. Хубавите промоции са обвързани с двугодишни договори. Все нещо ще празнуват. Дали рожден ден, дали коледа и нова година, това не ме притеснява. Оферти винаги ще има. Дори факта, че сме подписали в месеца преди коледа, ни дава шанса да се възползваме от следващата оферта. Едно е сигурно обаче, има реална конкуренция вече между трите (по-скоро между двата) оператора!
[i]Само трябва да се внимава към края на договора, да не се забравя, че се минава към стандартна месечна такса след изтичането на промоциите!!![/i]
Samsung GALAXY S22 Ultra

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от Apple_fan » 05 яну 2015, 08:20

[quote]Как смятате , ще има ли и за в бъдеще такива планове с неограничено потребление за 30-35лв [/quote]
Всичко зависи от това колко успешни са били сегашните промоции и как те са повлияли на приходите им(респективно печалбата). Ако са повлияли положително, значи са привлекли доста голям брой клиенти и нищо чудно и през тази година да има такива промоции. Но ако е повлияла негативно, едва ли скоро ще има такива оферти. Е, операторът понякога може да си позволи да жертва част от приходите си, за да привлече нови клиенти, но не винаги.

Като се замисля обаче, поне до средата на февруари ще ги удължат. Мтел мисля, че удължават коледните си промоции някъде до първата половина на февруари и след това пускат нов тарифен план. Май и Виваком правят така.

gogoge6
Регистриран: 23 мар 2015, 02:09

Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните план се ве - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?

Мнение от gogoge6 » 23 мар 2015, 02:23

И аз смятам да мина към нети кал 1000 мин и 4000мб.На теленора-бунаците бях 10 години клиент.Сега още съм там с 3 карти,флашка и 2 тела на изплащане.Предупредих ги да си оправят нета няколко пъти.Не става работата.Развеждам се с тях.

Отговори