Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
Така аз имам малко предистория- подписах декември месец- имах 2 карти Мтел и Вива, но исках да остана само с един телефон и се чудех м/у Net&Call XXL (30лв) или Трансфер ХL (тогава 35лв) и двата ми договора изтичаха след 3 месеца. Няма да изброявам причините, но според мен Мтел е малко по-добрия оператор и предпочитах тях, но цената беше по висока. Обадих се на звездата и в прав текст казах, че предпочитам да остана при тях, но ако цената е 30лв или минавам на Вивата- ескалираха- след 3 дни получих обаждане- и като дългогодишен изряден клиент (12г) получих офертата за 30лв + 1 ГБ бонус. Та сега съм на 30лв- неограничени минути и 11 ГБ интернет, взех и Лумиа 930 за 630лв кеш. Понеже по телефона ми казаха, че плана е индивидуален, не знам дали се води от промоцията, но като цяло съм много доволен- нося само 1 телефон, не се съобразявам с кого и колко говоря, неограничените минути не им позволяват да надписват, доволен съм и от интернета какото в града, така и извън.
Re: Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
Браво, чудесна сделка си направил! Всички оператори имат право да правят подобни промени, колко потребители обаче стигат до тях е друг въпрос...