Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
Добър вечер! Интересно ми е, колко са се възползвали от потребителите в този форум, от тези уникални промоции. Пишете и дали сте доволни. Всеки, който участва в темата, да пише и какво устройство си е взел. На лизинг или кеш!
Ако не ви е интересна, ще я заключа когато съм по-свободен за да не ви дразни.:)
Хубава вечер на всички!:)
Ако не ви е интересна, ще я заключа когато съм по-свободен за да не ви дразни.:)
Хубава вечер на всички!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 06 фев 2007, 14:01
Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
Вивакомската оферта ми се стори по-красива,по-интересна и по-секси. До толкова, че дори успя да излъже дори скептик като мене. Прочее, купих карта на XXL вчера. Нищо лично към ментел, но им нямам и грам доверие, след Аферата с грандиозното надписване на сметки през 2010-2011 година, а и т.н. Трансфер считам за не особено привлекателен като съотношение цена-качество.
-
- Регистриран: 16 дек 2014, 14:31
Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
И двете карти на вива ги прехвърлих на новия пран и взех два телефона.галакси гранд нео 80лв и леново s850 280лв.Супер оферта.мой познати се прехвърлиха от мтел на тази оферта 30лв.Няма по добра оферта за 30 лв.
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
След 4-5 дена минавам на Трансфер XL.
Re: Re: Анкета: Възползвахте ли се, от страхотните планове - Трансфер XL/Mtel и Net&Call XXL/VIVACOM?
[Quote]Аферата с грандиозното надписване на сметки през 2010-2011 година[/Quote]
И мен това ме смущава, от друга страна от 2006 година до сега не съм имал надписана сметка от Виваком. За това реших да се възползвам от оранжевите. Прехвърлих си Супер Боб на Net&Call XXL и взех телефон LG Fino за 40 лв., след което пуснах заявление за спиране на стария ми вивакомски номер. В неделя ще прехвърля една предплатена на Виваком пак на Net&Call XXL и ще взема едно Леново А536 за 90 лв.
И мен това ме смущава, от друга страна от 2006 година до сега не съм имал надписана сметка от Виваком. За това реших да се възползвам от оранжевите. Прехвърлих си Супер Боб на Net&Call XXL и взех телефон LG Fino за 40 лв., след което пуснах заявление за спиране на стария ми вивакомски номер. В неделя ще прехвърля една предплатена на Виваком пак на Net&Call XXL и ще взема едно Леново А536 за 90 лв.
-
- Регистриран: 06 фев 2007, 14:01
Малко офтопик: Ако четат тук тунеядците от площад Славейков в София, където се намира бърлогата (защото на тавана на умрялата от мизерия сграда "ОФИС" не е по никакви цивилизовани понятия)та,ако четете това от Комисията за защита на потребителите (защита на баламурниците)-кажете защо затворихте очички през 2010-2011 година пред безобразията на Мобилтел?!?
А аз от вива минах на МТЕЛ и вече не ме е страх с надписването щото съм на най-голямата тарифна програма.Всъшност отказах се от вивата заради невъзможността да се възползвам от новите им планове!
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Аз не съм. Промоциите определено са уникални, но не ми трябват чак толкова много минути и интернет.Нещо като последния боб за 15лв ми въпрши по-точна работа.
В този ред на мисли не знам дали си въобразявам спецялно за мтел ми се струва последния месец по-лагав интернета.Не е от телефона и с друг съм пробвал както и с усб модем.Не че не върви, но понякога тръгва да зарежда страници и цикли цикли накрая даде тайм-аут и трябва да се презареди страницата.. и тн.Това на много места в София ми се случва при не по-слаб обхват от 2/4(андроид).Не че е зле като цяло, но сякаш преди не ставаше така.
В този ред на мисли не знам дали си въобразявам спецялно за мтел ми се струва последния месец по-лагав интернета.Не е от телефона и с друг съм пробвал както и с усб модем.Не че не върви, но понякога тръгва да зарежда страници и цикли цикли накрая даде тайм-аут и трябва да се презареди страницата.. и тн.Това на много места в София ми се случва при не по-слаб обхват от 2/4(андроид).Не че е зле като цяло, но сякаш преди не ставаше така.
Мда, основната си карта /основна демек 99.99% от войса/ прескочи от Теленор на Мтел. Пак на същите 35 кинта, но ......... условията са ясни. Ман Юн с доста слаби към днешна дата условия на Трансфер. Картата отиде в НТС М8, а иначе подбрах за подарък покрай порта един Самсунг Галакси С4.
Днес спирам и дата карта от Теленор и отива в Мтел.
Жалко за Теленор, никак не исках да се местя, но го направих заради безкрайно неадекватното поведение по време на войната за клиенти. Такъв абсурд не бях виждал, съжалявам още веднъж.
И понеже знам, че четат разни хора от операторите: не е нормално да влизам в БЦ с два изтекли договора, виждат се двата на какви планове са, да ме питат "ма иматИ изтекли договори", да казвам, че няма да ги преподписвам, защото не ме устройват условията, а насреща мома да ви казва "ма имамИ айфон с траснсфер" :|:S
ПП -ще ми бъде любопитно към края на годината какви ще бъдат процентите на операторите ;)
Днес спирам и дата карта от Теленор и отива в Мтел.
Жалко за Теленор, никак не исках да се местя, но го направих заради безкрайно неадекватното поведение по време на войната за клиенти. Такъв абсурд не бях виждал, съжалявам още веднъж.
И понеже знам, че четат разни хора от операторите: не е нормално да влизам в БЦ с два изтекли договора, виждат се двата на какви планове са, да ме питат "ма иматИ изтекли договори", да казвам, че няма да ги преподписвам, защото не ме устройват условията, а насреща мома да ви казва "ма имамИ айфон с траснсфер" :|:S
ПП -ще ми бъде любопитно към края на годината какви ще бъдат процентите на операторите ;)
Интересна, интересна, но не и за абонати на Виваком...Това безумие с новите активации просто е неприемливо. Гледам, че и телефоните само така ги продават.