Анти-хейт
Re: Анти-хейт
Аз съм за! Подкрепям те!!!(yes)
В последно време и аз много изпростях, за което се извинявам на всички! Нека да обсъждаме мобилните технологии без омраза към избора на другия!
В последно време и аз много изпростях, за което се извинявам на всички! Нека да обсъждаме мобилните технологии без омраза към избора на другия!
Samsung GALAXY S22 Ultra
[B]И аз съм за[/B], макар, че изобщо не мога да търпя тъпотията и липсата на логично мислене във всичките им превъплъщения...
Макар, че тук, както и навсякъде в България подобни хора има в изобилие...
2-3 ма във форума , които се опитват да се заяждат персонално, вече игнорирам точно по правилото *Убий глупака с мълчание*... :D
Те си знаят кои са. ;)
Макар, че тук, както и навсякъде в България подобни хора има в изобилие...
2-3 ма във форума , които се опитват да се заяждат персонално, вече игнорирам точно по правилото *Убий глупака с мълчание*... :D
Те си знаят кои са. ;)
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Тези пет точки, за човек с култура и възпитание се подразбират. Останалите не могат да бъдат превъзпитани и ще са си такива, докато не им се наложи някаква принуда.
И да, и не. Факт е, че понеже няма модератори, тук доста хора се отпускат, включително и аз... Това, че няма модератори, обаче, просто означава, че трябва ние да направим нещо по въпроса, защото иначе това наистина се е превърнало в псувалник...
[Quote]Отговор
Тема: Re: Това Бразилия ли беше снощи? [Re: Ванката]
Автор: KOBRETI
Дата: 09.07.2014 12:55
Да бе, сигурно по-малко хора щяха д ая видят, но все пак ако ще държим форума чист, е най-добре да си спазваме и разделите
[/Quote]
Отговарям ти тук за да не разводняваме другата тема. Нека първо започнем да се държим цивилизовано едни с други! Това с темата къде е, ни е най-малкия проблем. Вече сме конкурентно способни на спортал.бг!;) За да държим форума чист, което със сигурност така или иначе е обречено на неуспех, трябва да превъзпитаме няколко човека. Това е невъзможно! От моя страна, ще се въздържам, или поне ще се опитам да не обръщам внимание на подстрекателства.:) Нека да опитаме всички!!!:)
Тема: Re: Това Бразилия ли беше снощи? [Re: Ванката]
Автор: KOBRETI
Дата: 09.07.2014 12:55
Да бе, сигурно по-малко хора щяха д ая видят, но все пак ако ще държим форума чист, е най-добре да си спазваме и разделите
[/Quote]
Отговарям ти тук за да не разводняваме другата тема. Нека първо започнем да се държим цивилизовано едни с други! Това с темата къде е, ни е най-малкия проблем. Вече сме конкурентно способни на спортал.бг!;) За да държим форума чист, което със сигурност така или иначе е обречено на неуспех, трябва да превъзпитаме няколко човека. Това е невъзможно! От моя страна, ще се въздържам, или поне ще се опитам да не обръщам внимание на подстрекателства.:) Нека да опитаме всички!!!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Дотам се стигна че напоследък и аз загубих контрол много сериозно.
Също подкрепям предложението (yes)
Също подкрепям предложението (yes)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Какво означава да се включваме - аз не съм се заяждал, нито обиждал, но ок - включвам се. А, да - ползвам продукти на Епъл и на НТС (woo), и стана таратора :S
Трудно ще стане това саморегулиране, далечко сме още. Снощи например в една тема само дето ......., а и едва ли е била само една.
Но, ок - вътре съм в кюпа, но без мародератори няма да стане, това е от мен.
Трудно ще стане това саморегулиране, далечко сме още. Снощи например в една тема само дето ......., а и едва ли е била само една.
Но, ок - вътре съм в кюпа, но без мародератори няма да стане, това е от мен.
И аз подкрепям идеята! Форума наистина напоследък прилича на кална локва и затова съм спрял да пиша и коментирам каквото и да е, но тази тема е крачка напред! Дано има успех... (yes)
Аз като говорех получавах в отговор "цирк да има")
Айде да видим включилите се. Може би форумът ще стане по-хубаво място. Но @Jul 72 е прав - без модератори не става.
Айде да видим включилите се. Може би форумът ще стане по-хубаво място. Но @Jul 72 е прав - без модератори не става.
S9+