Автоматично подновяване на договор при Глобул?
Автоматично подновяване на договор при Глобул?
Една приятелка, която работи в бек-офиса на Глобул, днес ме изненада с информацията, че от септември т.г. отново е в сила автоматичното преподписване (което беше отменено през март т.г.). Някой знае ли нещо по въпроса?
Re: Автоматично подновяване на договор при Глобул?
Да, така е - тя е права, за това писах и аз преди около месец, ама не се сещам вече в коя тема..
Много тъпо от страна на Глобул.
Аз съм против.
Аз съм против.
Не познавам човек, който да е "ЗА"..- макар наистина това да е практика на почти всеки оператор в Западна Европа и САЩ..
Сега погледнах общите им условия - стоят си старите от март! Доста подмолно...
А за кого важат тези условия към момента - за подписалите след септември т.г. или за всички? Понеже де факто и в моя договор от ноември м.г. ги има, макар след това уж да бяха отменени...
А за кого важат тези условия към момента - за подписалите след септември т.г. или за всички? Понеже де факто и в моя договор от ноември м.г. ги има, макар след това уж да бяха отменени...
tova 4e e praktika ne ozna4ava 4e e pravilno..........
Колкото и да искам не мога да ти дам тази информация, защото и аз самият не я знам..
Иначе общите им условия наистина не са променяни (вкл. и на хартиен носител) от повече от една година (да не кажа и повече, но горе-долу от толкова време работя в тази свера и за този оператор..В интерес на истината не съм виждал други "Общи условия" освен тези..)..
Може да се каже, че условията по подновяването на договорите досега винаги са били такива, но на практика едва от миналият месец се прилагат на практика.. (досега ако не си подновеше човек договора си оставаше на безсрочен такъв, макар в Общите условия да пишеше, че всъщност му се подновява автоматично..)..
Което е няк'ва странна врътка, но не знам защо е така..
Иначе общите им условия наистина не са променяни (вкл. и на хартиен носител) от повече от една година (да не кажа и повече, но горе-долу от толкова време работя в тази свера и за този оператор..В интерес на истината не съм виждал други "Общи условия" освен тези..)..
Може да се каже, че условията по подновяването на договорите досега винаги са били такива, но на практика едва от миналият месец се прилагат на практика.. (досега ако не си подновеше човек договора си оставаше на безсрочен такъв, макар в Общите условия да пишеше, че всъщност му се подновява автоматично..)..
Което е няк'ва странна врътка, но не знам защо е така..
А знаеш ли в такъв случай кога е добре да отида да заявя, че искам да прекратя договора? Подписан е на 21 ноември 2007.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Добре де... Тази вечер говорих и с един приятел който има 2-годишен абонамент към М-Тел, че ще го спира. Какво правим ако сме на такъв оператор - с "автоматично преподписване на СРОЧЕН договор", но искаме да минем на БЕЗСРОЧЕН след края на срока?
казваш им да ти го ла.. т и след това отиваш при другия оератор та там да го.....,или ти на ях отново :)))