Автоматично преподписване при VIVACOM

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Re: Автоматично преподписване при VIVACOM

Мнение от edin » 31 авг 2010, 21:45

Аз не мога да повярвам, че Вива предлагат автоматично преподписване, просто не може да е вярно това(woo)

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 31 авг 2010, 21:46

[Quote]Между другото, БТК отдавна имат автоматично преподписване.[/Quote]Говорим за Виваком мобилни, ми се струва...? А само те имат преминаване в безсрочен договор. Освен това трябва да не си в ред, щом ми търсиш сметка, че не знам реда на ползване на пакет [B]+BG[/B].

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 31 авг 2010, 21:56

Когато аргументите липсват остава вярата, тя няма нужда от доказателства.:| А на Сажко му остана само вярата в бабичката...

АНТИСЕЛЯНИН
Регистриран: 14 май 2005, 22:30

Мнение от АНТИСЕЛЯНИН » 31 авг 2010, 22:10

Ти остави другото ами като се каже нещо, което е против БТК (сякаш е на баща му) и се почва лудото търсене в сайта им и Гугъл, след което гордо се заявява "Това го няма никъде, не е вярно" или нещо граничещо като изрази с това. За съжаление аз не мога да се изразявам толкова целомъдрено като него.

Те ти Sage-ko автоматично преподписване :) Да ти е честито :) Нали все пак в БТК АД (така се нарича компанията, така че не намесвай фиксирани и мобилни, всичко извън това наименование е търговска марка) са най-добрите и най-коректните спрямо вас - заблудените от своите баби клиенти :)

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 31 авг 2010, 22:24

Абе вие двамата сте си лика-прилика. Единия ми търси аргументите, другия пък ми прави разбор на разсъжденията. Никой не се усъмни в мнимия служител от мнимия офис от разказа на... [B]anonim4o[/B]. :|
Аз питам къде е смисълът и логиката в това?

[B]1.[/B] Как се връзва с изявленията на Виваком отпреди месец?
[B]2.[/B] Как цяла България разбра, когато Глобул въведе автоматичното подновяване, а сега никой нищо не знае точно за същата (уж) промяна при Виваком? Освен [B]anonim4o[/B], [i]разбира се[/i].
[B]3.[/B] Това са чисто новите ОУ за Виваком ТВ:
http://www.vivacom.bg/FileHandler.ashx?section=aboutus&filelocid=236&location=general_conditions_articles&lang=bg-BG&isOffline=False
[Quote]3.4. В случай, че в Договора не е посочено друго, след изтичане на избрания със Заявлението/Договор срок, същият [u]автоматично се продължава за нов срок от [B]1 (един) месец[/B][/u], докато една от страните не уведоми другата за намерението си да прекрати ползването на Услугата преди изтичане на първоначално уговорения срок или съответния срок, за който е продължен Договорът.[/Quote]Ако Виваком са решили да въвеждат автоматично подновяване, защо точно в новата им услуга липсва и защо не виждаме променени ОУ за мобилните услуги?

Хайде да ви видя аргументите и търсенето в Google и логиката.

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 31 авг 2010, 22:55

"Такова животно нема и не може да има" - това е основния аргумент на Сажко. Той не знаеше за аналоговите централи на БТК, не знаеше как се използват допълнителните пакети, не можа да разчете фактурата на оператора си, не признаваше договорите от разстяние, до последно отрича проблемите в кол-центъра...

АНТИСЕЛЯНИН
Регистриран: 14 май 2005, 22:30

Мнение от АНТИСЕЛЯНИН » 31 авг 2010, 22:56

За теб всичко, което не го пише в сайта е измислица... Нито имам намерението да следвам линковете ти, нито нищо. Недей Боже някой ден решиш да теглиш заем и се водиш по сайтовете на банките съм сигурен, че ще се окопаеш до ушите в задължения към тях.

А да кажеш нещо за таксуването при Виваком? 30/1 ли беше или 60/1?

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Мнение от edin » 31 авг 2010, 23:14

Той е написал автоматично преподписване
[Quote]вече договорите им ще са с условие за автоматично преподписване[/Quote]
а ти си написал
[Quote]автоматично се продължава за нов срок от 1 (един) месец[/Quote]
Значи му е вярно инфото:D

anonim4o
Регистриран: 30 май 2004, 13:37

Мнение от anonim4o » 01 сеп 2010, 00:05

Незная защо се съмняваш в ника ми който използвам в почти всички свои регистрации на различни сайтове от 1999 година насам. Виж и другите ми мнения писани в този форум и мисля че ще се увериш че съм сериозен човек. Относно мнимият служител в мнимият офис мога да кажа че научих тази новина днес около обяд от служителя на виваком работещ в офиса им в магазин пикадили в бургас. Ако той ме е излъгал то значи че и аз ви лъжа, макар че с това си изявление той ме отказа от преподписването. И един съвет - не приемай всички негативи на Виваком като лична обида...

П.С. Това че ника ми е такъв и на тебе нещо не ти хареса и дори може би си мислиш че е нарочно регистриран за да съобщава такива негативни новини за виваком дълбоко ме разстрои хахаха... но сега видях че аз дори съм се регистрирал в този форум преди теб така че ника ми не е специално измислен за да те дразни, просто заради такива изказвания тук с които не се коментират темите ами започва една препирня между съфорумците предпочитам да пиша мноооого рядко, за да не кажа че и аз съм един от отказалите се да пиша тук както имаше случаи

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 01 сеп 2010, 00:20

Не виждам нищо което да напомня за напън за мисъл или логика по въпросите които поставих. Всичко е дежурното бягане в [B]офтопик[/B] и вадене на останки от мухлясала манджа от долапа. Неосмислянето на нещата които си написал (след километри спор и разяснения) е признак на неспасяем кретенизъм, убеден съм че си единствен случай във форума...

Отговори