Автоматично преподписване при VIVACOM
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Автоматично преподписване при VIVACOM
Е именно, де - не искам да си обвързвам бъдещето (още цяла година) с такси, които не знам дали ще мога да си позволя или да ползвам услугите по тях през въпросните 12 месеца. А минаването на предплатена е смислен вариант само ако към момента на подновяване знам с голяма сигурност, че искам да спра договора. Освен това варианта с предплатената за оставащите 5 месеца хич не е "удобен за клиента" и ще излезе много по-скъп при същото потребление.
ми прецакват те тва става... ще трябва да плащаш такси дори ида не си в бг.. тях н ги вълнува ама изобщо твоята потребност важното е да ти вземат парите...
ГСМ операторите в БГ станаха по- гадни и от БАНКИТЕ....... разправиите с тях са мн по тегави :|
ГСМ операторите в БГ станаха по- гадни и от БАНКИТЕ....... разправиите с тях са мн по тегави :|
[Quote]Може и още някоя дреболия да е останала, но няма да е задълго[/Quote]
Разбира се, че е останала :D
Безплатният 123 на Вива. Ама сигурно няма да е задълго. Че много звънят на операторите им тия любознателни клиенти, а щом слушаш музика трябва да си плащаш (както е при Г и М). :D
Разбира се, че е останала :D
Безплатният 123 на Вива. Ама сигурно няма да е задълго. Че много звънят на операторите им тия любознателни клиенти, а щом слушаш музика трябва да си плащаш (както е при Г и М). :D
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Много лошо развитие на нещата с това "автоматично преподписване". Един от плюсовете на Вива изчезна.
http://www.f-utils.org/
На какви неща вече ставаме свидетели :X
На какви неща вече ставаме свидетели :X
Опитали са се да се пренесат май, но безузпешно. Проблемите в БаТаКа изглежда са по-големи от мтелските.
[Quote]за мен това не е проблем защото никога не съм пропускал срок когато желая да прекратя договор, проблем е за разни [B]прости хорица[/B] които не си четат договорите и не си ги пазят[/Quote]
ами ти май си много умен(angry) аз имам шест карти(на два мобилни оператора) на договор и всичките са с различна дата на сключване,освен тях имам договор с два сателитни доставчици и един кабелен,като прибавиш и два три лизингови договора, изтичането на срока на личните документи и още много други то остава да си наема счетоводител и адвокат и така да ходя по офисите на тези кожодери(angry). по темата, ако вовацом са направили това просто ще постъпя както с глобулските карти т.е. минават на предплатени(no)
П.П. двете карти са на тънката и там съм на такт 1/30 и ми прехвърлят неизговорените минути(които вече почнаха да не стигат:P ) а имам и пакет МБ които също ми се прехвърлят
ами ти май си много умен(angry) аз имам шест карти(на два мобилни оператора) на договор и всичките са с различна дата на сключване,освен тях имам договор с два сателитни доставчици и един кабелен,като прибавиш и два три лизингови договора, изтичането на срока на личните документи и още много други то остава да си наема счетоводител и адвокат и така да ходя по офисите на тези кожодери(angry). по темата, ако вовацом са направили това просто ще постъпя както с глобулските карти т.е. минават на предплатени(no)
П.П. двете карти са на тънката и там съм на такт 1/30 и ми прехвърлят неизговорените минути(които вече почнаха да не стигат:P ) а имам и пакет МБ които също ми се прехвърлят
[Quote]П.П. двете карти са на тънката и там съм на такт 1/30 и ми прехвърлят неизговорените минути(които вече почнаха да не стигат:P ) а имам и пакет МБ които също ми се прехвърлят [/Quote]
Единствено новите договори от края на август насам са с автоматично преподписване, сключените преди това след изтичането си стават безсрочни и могат да си преминават от тарифа в тарифа без да се преподписват автоматично. Така че тарифа "Тънка" при всички положения си остава на безсрочен след изтичането на договора(yes)
Единствено новите договори от края на август насам са с автоматично преподписване, сключените преди това след изтичането си стават безсрочни и могат да си преминават от тарифа в тарифа без да се преподписват автоматично. Така че тарифа "Тънка" при всички положения си остава на безсрочен след изтичането на договора(yes)
[Quote]Единствено новите договори от края на август насам са с автоматично преподписване, сключените преди това след изтичането си стават безсрочни[/Quote]
Е,и като е така аз не го приемам като нов абонат и след изтичането на абонамента ми отново се връщам в Мтел.Така ще си ги редувам най-вероятно докато мобилните оператори не станат клиентски ориентирани,което май в нашата страна няма да стане някога.(whistle)
Е,и като е така аз не го приемам като нов абонат и след изтичането на абонамента ми отново се връщам в Мтел.Така ще си ги редувам най-вероятно докато мобилните оператори не станат клиентски ориентирани,което май в нашата страна няма да стане някога.(whistle)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
1. Ако договорът ти е подписан преди 20.08.2010, е без индивидуалната клауза за автоматично подновяване за 1 година. Следователно, Вива няма как да са го направили на своя глава без твое знание. Подобен опит за пускане на цялата си абонатна мрежа по пързалката - промяна на ОУ с въпросната клауза и за заварените положения направиха Глобул (кой друг) - но от КЗП им биха камшика през ръцете.
2. Наистина можеш да си променяш тарифата по телефон, без да сключваш нов срочен договор. Остава си безсрочен с новата тарифа. Така направих с Тънката - на UniCall S. (yes)
3. От договор на предплатена Вива заега няма опция да се минава, но скоро ще има, след новите индивидуални клаузи особено.
2. Наистина можеш да си променяш тарифата по телефон, без да сключваш нов срочен договор. Остава си безсрочен с новата тарифа. Така направих с Тънката - на UniCall S. (yes)
3. От договор на предплатена Вива заега няма опция да се минава, но скоро ще има, след новите индивидуални клаузи особено.