Автоматично преподписване при VIVACOM

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Re: Автоматично преподписване при VIVACOM

Мнение от m75 » 01 сеп 2010, 11:35

[Quote]какви претенции имаш към Вива[/Quote]

Аз нямам претенции, само отбелязвам факта. Претенции имаш ти, но не съм аз виновен, че вярваш сляпо на рекламни съобщения.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 01 сеп 2010, 11:41

Твоето "отбелязване на факти" по правило носи само офтопик и спам.

m75

Мнение от m75 » 01 сеп 2010, 12:31

Напомням заглавието на темата :[B]Автоматично преподписване при VIVACOM.[/B]

Вместо да обясняваш надълго и нашироко какви са желанията на БТК, да се беше обадил на 123 и да се увериш лично в наличието на това автоматично преподписване и за мобилните абонати. Автора на темата вече го направи, а на теб май късмета е изневерил и не можеш да се свържеш с оператор.:D

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 01 сеп 2010, 12:42

Хайде, сега точно ти ли ще ми се правиш, че спазваш темите... (no)

m75

Мнение от m75 » 01 сеп 2010, 14:21

Смъртта на последната свещена крава на БТК май те е разстроила? Споко, голямото семейство ще те приеме с отворени обятия.

Bio
Регистриран: 26 яну 2006, 20:46

Мнение от Bio » 02 сеп 2010, 00:52

Потвърждавам! Мога да кажа само едно - твърде лицемерно им беше становището, че са "Против" автоматичното преподписване на договор. След 20 август нещата стават като при Мобилтел и Глобул. Няма да има вариант дори и да поискаш преминаване в безсрочен договор след изтичане на срочния.

Бяха ми любимия оператор заради 30/1 таксуване и безсрочните договори. Сега те се нареждат наред (макар и все още по-напред) с Мобилтел и Глобул.

Все пак аз съм късметлия, тъй като от години съм с изтекъл договор и ще мога в бъдеще свободно да се местя от план на план без да преподписвам.

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 02 сеп 2010, 08:28

[Quote]Все пак аз съм късметлия, тъй като от години съм с изтекъл договор и ще мога в бъдеще свободно да се местя от план на план без да преподписвам.[/Quote]
Мисля, че не си. Тук ще стане същото както при Глобул преди 2 години. На безрочен си, но ако си останеш на този план. Решиш ли да го сменяш и край, вече нагазваш в блатото...

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 02 сеп 2010, 11:09

Айде първоизточника на тази информация да даде ЛИНК (angry) , че такива простотии почват много яко селяндурски да дразнят ! СЕГА говорих на 123 с оператора. Изрично попитах няколко пъти и под различни продтекстове има ли АВТОМАТИЧНО преподписване. Отговора е НЕЕЕЕЕЕ !!!!
Тази информация е толкова достоверна колкото обаждането на 123 което се цитира като доказателство. 1:1 за сега.
ОчаквамЕ линк за рашаване на спора има или няма АП.

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 02 сеп 2010, 11:11

Опа-а... поредния спукан балон :|
Така и не ми се отговори на въпросите:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/302312/1/0/0/re-автоматично-преподписване-при-vivacom
а се пусна ([i]нова лъжа?[/i]) че информацията е потвърдена на 123. Танкистът даже опело направи на някаква свещена крава...
Накрая ми излиза някакъв... или по-точно "[i]н[B]Е[/B]какъв там[/i]" и ми казва, че съм обвинявал другите оператори без доказателства и съм работел във Виваком.

[B]Май наистина взе да ми писва от свободата да се леят помии в този форум[/B] (no)(no)(no)

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 02 сеп 2010, 11:47

Ако действително са въвели автоматично преподписване за мобилните си услуги,мисля че съвсем правилно могат да бъдат корени в лицемерие.
Разбирам идеята им,но не я приемам!
Не може да твърдиш,че си за премахването на автопредподписването,а същевременно да го въвеждаш тихомълком!
Иначе ще излезе,че в разсъжденията си по нищо не се различават от от оня мазен грък Коцибос,който твърди че Мтел били виновни клиентите на Глобул да бъдат изнасилвани по този начин.Та сега и тези на Виваком...
Автоматичното преподписване на договорите в момента е най-големия бич за потребителите,а наличието му ограничава конкуренцията на n-та степен.
Така че въвеждането му от Виваком по никакъв начин не би могло да бъде оправдано! (angry)

Отговори