Автоматично преподписване при VIVACOM

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Re: Автоматично преподписване при VIVACOM

Мнение от motofen2 » 02 сеп 2010, 12:02

Така,нека и аз да кажа по въпроса-[u]ИСТИНА Е[/u] за съжаление.Автоматичното преподписване го има при мене в -цитирам документа," Договор Заявка Форма 1А",който получих при прехвърлянето на мобилния си номер.Изписано е в т.3 касаеща срока на договора с възможно най-ситния шрифт,който съм разчитал на разпечатка от принтер благодарение на доброто си зрение.Вчера бях в магазина на Виваком и зададох въпрос за преподписването на служителя и той го потвърди като допълни,че ще получа смс месец преди края на първоначално записания срок на договора.Коментарите оставям на Вас(whistle)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 02 сеп 2010, 12:07

:(:(:(:(:X:X:X
не, че невярвам, но от любопитство и разочорование ще може ли да го сканираш и да го качиш някъде за да го прочетеме. Щом е така ще си го копна и ще ходя с него в офис на вива да вдигна един скандал за изпускане на парата.

M75 --- Не е нужна нотариална заверка (cyber) Веднага щом го разпечатя отивам да се заяждам. След това ще споделя лични впечатления от ареста на близкото МВР :D

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 02 сеп 2010, 12:08

Възможно ли е да сканираш документа? Надявам се опонентите да не искат и нотариална заверка...

motofen2

Мнение от motofen2 » 02 сеп 2010, 12:13

Ще опитам.Ако не успея до час утре сутринта.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 02 сеп 2010, 12:22

Да, мисля, че това ще сложи край на полемиката в тази тема. А и да знам какво да правя, тъй като за мен това ще е рязане на клона, на който седи Виваком... (no)

motofen2

Мнение от motofen2 » 02 сеп 2010, 13:03

http://img341.imageshack.us/img341/7666/teksty.png

vanesa2
Регистриран: 02 сеп 2010, 12:33

Мнение от vanesa2 » 02 сеп 2010, 13:09

А ще може ли пък ти да ни сканираш и договора, който си сключил с мтел,когато го направиш?:)

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 02 сеп 2010, 13:11

Много ти благодаря! Значи калчицата е вмъкната в "индивидуалния договор", не в ОУ. Е, ако това не е с опция за изключване (очевидно от снимката няма "не искам" ) май на Виваком не им остана още много "работа", за да паднат до нивото на М-Тел и Глобул (angry)(no)
Започвам да гледам офертите на М-Тел наравно с Виваком, но докато не ми излязат бесовете М-Тел ще има лек превес за наследника на F30. Остават по-малко от 2 месеца.

[B]vanesa2[/B]: Разбира се, но няма да си строша краката от бързане да вляза в Големия Казан, все пак ;)

vanesa2
Регистриран: 02 сеп 2010, 12:33

Мнение от vanesa2 » 02 сеп 2010, 13:16

По повод първия ти въпрос се сетих за един много стар виц за логиката,та реших да ти го изпратя.Логиката я има,обаче ти явно не можеш да я откриеш :)Ето ти и вица.
Един полицай (или милиционер, ако на някой повече му харесва или направо полиционер ) го пратили на курсове, за да се учи на логика, за да му помага в разследванията.

Връща се полицая и негов колега го пита:
- Абе, ти разбра ли, какво е логика?
- Мче, да.
- Айде да ми обясниш.
- Нямаш проблеми. Гле`й ся. Имаш ли кибрит?
- Имам.
- Щом имаш кибрит, по пътя на логиката значи, че пушиш. Щом пуши, значи си и пийваш. Щом си и пийваш, значи обичаш живота. Щом обичаш живота, значи обичаш и жените. А щом обичаш жените, значи не си педераст. Разбрали сега?
- Ааааа, ясно.

По-късно втория полиционер среща трети.
- Брато, ти знаеш ли, какво е логика.
- Ц!
- Ами гле`й ся. Имаш ли кибрит?
- Не.
- `ми `начи си педераст!

а на другите въпроси мисля,че някой беше ти отговорил вече :)

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 02 сеп 2010, 13:20

Хубав виц, но много от логическите връзки са наплюнчени. Иначе изводът е правилен - номерът с въвеждането на автоматично подновяване е педерастки (yes)

Отговори