Автоматично преподписване при VIVACOM

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Автоматично преподписване при VIVACOM

Мнение от mkpetrov » 02 сеп 2010, 13:22

Аз какво ви разправям, има причина абонатите на другите 2 оператора да не се преориентират масово към Виваком. ;)
Дори сега нещата да са една идея по-поносими, общата тенденция отдавна е очевидна, а човек трябва да мисли по-дългосрочно - ако Виваком, както отдавна е очевидно, са решили да копират Мтел и Глобул със селските номера (Все повече и повече), то естествено, че човек няма да има стимул да се мести, а ще си чака нещо по-добро от настоящия оператор. :)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 02 сеп 2010, 13:25

дай цялата страница като си скриеш данните. Искам да го разпечата и да ходя да правя скандал. Сериозно ще отида да тресна някой по главата вече ми писна от курви, педераси и всякяква утаечна флора (angry)(angry)(angry)(angry)(angry)

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 02 сеп 2010, 13:26

Сега нямам време,но по-късно ще обясня как по един разбираем начин тази стъпка е лоша за тях8)
P.S. antivillager,в останалото няма нищо интересно!

anonim4o
Регистриран: 30 май 2004, 13:37

Мнение от anonim4o » 02 сеп 2010, 13:34

Надявам се друг път когато публикувам мнение по даден въпрос което се случва изключително рядко да се отнасяте с по-голямо доверие към мен...

antivillager

Мнение от antivillager » 02 сеп 2010, 13:43

Има време и за това. Като мина през офис на вива и като се върна с лична информация , ще получиш и лично признание.

До тогава пий бира и чакай (yes) (beer)(beer)(beer)

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 02 сеп 2010, 16:37

[Quote]да се отнасяте с по-голямо доверие към мен[/Quote](yes) и (beer)

captainrasih
Регистриран: 04 авг 2010, 15:29

Мнение от captainrasih » 02 сеп 2010, 17:22

Виваком с бързи темпове опитва да настигне Мтел и Глобул. Първо почнаха с 60 сек. таксуване, после да не се прехвърлят минути, сега и автоматичното преподписване. Всеки изминал ден и те отиват на по зле .... Кофти ...

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 02 сеп 2010, 17:27

И не само...
Отдавна махната плановете с автоматично прехвърляне на минути (И мегабайти?) за следващия месец, вече няма и международни минути, копират и Мтел по копирането на планове без изкопираните да са по-добри от оригинала (Както с Net&Call - за същите пари при Глобул неограничен). Изобщо, държат се не като догонващ оператор, а като такъв, за когото някой и друг клиент повече изобщо няма да е от значение.:|

antivillager

Мнение от antivillager » 02 сеп 2010, 17:44

Развивам си теории ЗАЩО ТАКА ?
И си мисля (напълно неангажиращо) ;)
Факт е, че вива е Догонващ и е с най-малко печалби от трите оператора, но не са с най-малко потребители. Мисля, че са наравно с Гърбол.
Но, на фона на това трето място да се държат така [B]ОТБЛЪСКВАЩО[/B] за нови абонати може да се оправдае само с няколко причини. Разбира се Менаджерите приемаме , че би трябвало да са заинтересовани от просперитета на Вива и да си планират [u]своето бъдеще ?[/u] със това на компанията и да се стремят към израстване.

- Менаджерите са изпростели и са си помислили, че вече са Фанали господ за шлифера и сега си показват преждевременно рогата

[B]- Менаджерите знаят за предстояща продажба на купувач, който ще ги уволни и сега взимат подкупи от М&Г за да съсипят компанията[/B]

- Потвърждава се схемата за картел и при скачени съдове е логично едни и същи хора да решават как и кога от кой джоб в кой да преливат клиенти.

(whistle)

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 02 сеп 2010, 17:49

[Quote][Quote]да се отнасяте с по-голямо доверие към мен[/Quote]
(yes) и (beer)[/Quote]
Абе вие да не сте роднини с anonim4o :D
Разочарован съм (angry) от Вива (ако е вярно) и ставам ФЕН на Мтел :D
Те май ще излязат най-големите "тарикати" :X

Отговори