Автоматично преподписване при VIVACOM

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Re: Автоматично преподписване при VIVACOM

Мнение от r3tr0 » 02 сеп 2010, 18:56

За да се продаде скъпо БТК трябва да има повече клиенти. Изглежда са решили, че повече не им трябват и решават да задържат настоящите с мръсни номера. Вчера отново ми се обадиха на домашния и ми заявиха почти заповедно, че ако не приема новите им условия (разбирайте да сключа договор) до петък то считано от тогава влиза в сила новия договор. Единствения начин, по който може да избегнеш това е да си пренесеш номера. Сега ме изгубиха като клиент, защото подадох заявление за прехвърляне на номера.

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 02 сеп 2010, 19:21

[Quote]За да се продаде скъпо...[/Quote]

Дълговете и са по-големи от стойността на компанията, така че максимална цена на продажбата ще бъде 1 лев.

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Мнение от r3tr0 » 02 сеп 2010, 19:46

Говоря образно. Колкото повече абонати, толкова по-голям шанс да се продаде. Съответно за новия собственик ще има повече абонати за стригане и по-бърза възвращаемост.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 02 сеп 2010, 23:24

Вече почвам да "мразя" Виваком, ама няма да мина в твоя отбор :D:D:D (beer)
Браво на Мтел ;) сега ще си върнат избягалите абонати :D
А за ГлоБул - нищо. Отново отлив......., в посока ........ (и аз не знам къде).

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 02 сеп 2010, 23:42

Тоя почна да дрънка още по-големи глупости и от преди... :|

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 03 сеп 2010, 08:18

[Quote]Дълговете и са по-големи от стойността на компанията, така че максимална цена на продажбата ще бъде 1 лев. [/Quote]

Ей, много икономисти има в нашата страна. То за това сме и толкова добре. Само за пример ще ти дам кремиковци : [i]Фалирал[/i], продаден за 1 лв, СЛЕД това ограбени почти 2 млрд. лв и сега се продаваше на милиони. (whistle)
Само сградния фонд на БТК е покриващ дълговете и от горе. Какво остава за активите ?!
Стига икономически напъни от хора които НЕразбират от това

(coffee)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 03 сеп 2010, 10:00

Какъв сграден фонд? Най - скъпите ги разпродадоха още предната година и парите замина за премии във AIG.
http://www.dnevnik.bg/pazari/imoti/2006/06/27/269253_btk_imoti_shte_upravliava_705_imota/

[Quote][u]Общата пазарна стойност на въпросните имоти е 366 млн. лева.[/u]

В списъка с недвижимите имоти се включват голямо разнообразие от недвижими имоти, собственост на БТК. По своето функционално предназначение сградите са преобладаващо производствено-технологични, но освен това има почивни станции, апартаменти, складови бази и всякакви други имоти, дори и бензиностанция.[/Quote]

Далече са от 2,4 млрд.

[Quote]Стига икономически напъни от хора които [B]НЕ[/B]разбират от това[/Quote]
x2 :P

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 05 сеп 2010, 17:12

[B]Последно и окончателно - край на безсрочните мобилни договори в България![/B]
Вчера, след 7 мин. чакане (хм...!) мацката от кол-центъра ми заяви, че автоматично преподписване [B]няма[/B]. Попитах, каква е сканираната клауза тогава от индивидуален договор, която съм видял. Отговорът беше - че това било евентуално някакъв специален договор, имало такива на бизнес планове. Попитах, а за мен като лоялен клиент и заварено положение - какво следва - ами оставате при същите условия, без автоматично подновяване. ОК, благодаря.
Днес отивам в магазин на Виваком и оттам момчето ми заявява, че такива клаузи няма при Виваком, само при М-Тел и Глобул. Аз му казвам какво съм видял, и той отново ме уверява, че няма. ОК, викам, хайде да преподпиша тогава Тънката на UniCall с изплащане на LG Optimus, тъй като направих справка в някакъв форум, че се тества ъпдейт от 1.6 до Android 2.1. Но натъртвам, че искам да огледам добре в детайли индивидуалния договор.
Дава ми договора, и на 15-та секунда на 2-ра страница, какво виждат моите очи? [B]Договорът се подновява автоматично на периоди от 1 год. [/B]Окашлях се многозначително и завърших с "[i]Тц, няма да стане[/i]". Момчето беше искрено изненадано и взе да чете и да преглежда индивидуалните образци за останалите тарифи. След 2 мин. сконфузено ми потвърди, че е така. Извиних му се, защото беше доста услужлив и си поговорихме за разни модели и ОС...
Доста вкиснат, се обадих на 123. Този път се обади младеж, но след 9 мин. чакане. Той бодро ми заяви, че такива клаузи вече са включени във всички договори и ме помоли да изчакам да се консултира дали наистина това е от 20-ти август. Да, потвърдиха му - от 20.08 е така.
Смъмрих му работодателя и му заявихх че съм възмутен и разочарован от двуличието им и от мен няма да видят преподписване скоро.

anonim4o
Регистриран: 30 май 2004, 13:37

Мнение от anonim4o » 05 сеп 2010, 17:50

Амиии какво да кажа - половината консултанти незнаят за новата клауза все още а другата половина и да знаят гледат да замажат някак си че човек да преподпише и едва тогава да разбере какво е подписал. Естествено ако не преподписвате оставате на същите условия но неможете да се възползвате от закупуването на телефони и лаптопи макар че са изгодни на изплащане

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 05 сеп 2010, 18:02

Ами огледах плановете на М-Тел, но са много зле... не видях нищо, което да си струва парите, освен FIT. Но UniCall ще ми върши по-добра работа. Засега ще оставя нещата така, пък ще видим какво ще стане.

Отговори