b-Connect Polaroid
b-Connect Polaroid
http://www.germanos.bg/product.asp?lang=lc&lid=4&PrId=2804
много изгодна оферта. картите не ми трябват, взех пакета само заради очилата... същия модел мерих преди няколко дена в магазина на Polaroid на патриарха и струваха около 68 лв...
;]
с тях има и калъф
http://www.polaroideyewear.com/eyewear.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524441764111&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302032201&bmUID=1152724020752&id=m4
много изгодна оферта. картите не ми трябват, взех пакета само заради очилата... същия модел мерих преди няколко дена в магазина на Polaroid на патриарха и струваха около 68 лв...
;]
с тях има и калъф
http://www.polaroideyewear.com/eyewear.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524441764111&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302032201&bmUID=1152724020752&id=m4
Re: b-Connect Polaroid
То и миналата година имаше подобна оферта на B-conect i Polaroid,и аз си го взех само заради очилата тогава сега съм с тях и са по готини спортни,но и тези стават.
дам яки са ама дали са добри откъм слънцезащота някой знае ли ?
че и аз искам сега да си взема
очила а нямам готини
с едни стари съм.
че и аз искам сега да си взема
очила а нямам готини
с едни стари съм.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Старият,син модел който имам предпазват добре поне според мен.Едва ли тези остават по-назад.
на рамката пише "филтър категория 3". според книжката към тях това отговаря на bright sunlight (ярка слънчева светлина). иначе категориите са 4.
каде го има бе хора да варвя днеска да си го земам?
кой магазини?
кой магазини?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
снощи тъкмо ги получиха в германос на витошка (бившия магазин на nike). видях че има постери и в jeff, там също ще ги продават.
Току що си го купих и съм много доволен :)
Не изпускайте офертата щото в центъра на глобул днеска ми казаха че са останали само три броики (след мен вече две) от мъжките очила :) Явно има голям интерес :)
Не изпускайте офертата щото в центъра на глобул днеска ми казаха че са останали само три броики (след мен вече две) от мъжките очила :) Явно има голям интерес :)
Сигурно има, само дето още лъжат дилърите че сега е на границата
спокойно! ще има за всички!не бързайте!