Безплатен Мобилен Интернет Виваком
Re: Безплатен Мобилен Интернет Виваком
@rumco7, пращат ти НЯКАКЪВ СИ мейл от НЯКЯКЪВ СИ сайт и си готов да си дадеш ЕГН и номер на лична карта (или на дебитна/кредитна карта)???
Я по-сериозно!!!
P.S. Хехехехе, и регистрацията на фирмата АД, пък без регистрация по ДДС... Всичко е фалш по този сайт, бЕгай далече от него!!!
Я по-сериозно!!!
P.S. Хехехехе, и регистрацията на фирмата АД, пък без регистрация по ДДС... Всичко е фалш по този сайт, бЕгай далече от него!!!
Re: Re: Безплатен Мобилен Интернет Виваком
http://computerworld.bg/50173__vivacom_shte_podkrepi_obrazovatelnata_platforma_daskaleu
едва ли е фалш този сайт.. Данни за лична карта, ЕГН най-вероятно искат, за да могат да регистрират картата за мобилен интернет - нали вече е задължително даването на тази информация дори и за предплатени карти?
едва ли е фалш този сайт.. Данни за лична карта, ЕГН най-вероятно искат, за да могат да регистрират картата за мобилен интернет - нали вече е задължително даването на тази информация дори и за предплатени карти?
Re: Re: Re: Безплатен Мобилен Интернет Виваком
07.11.2016 г., София – VIVACOM ще подкрепи интерактивната онлайн платформа daskal.eu – комбинация между класическо преподаване и неограничените възможности на новите технологии. ... Българският телеком ще предоставя безплатно мобилен интернет за шест месеца за всеки регистрирал се потребител в платформата daskal.eu, готов да взима своите уроци в мрежата. ...
Източник, и пълна версия - сайта на Виваком, раздел “Новини”
Източник, и пълна версия - сайта на Виваком, раздел “Новини”
Щомто се разтърсих за това явно не смятам да дам данните си веднага. Просто ми стана съмнително това да ти дадат 6 месеца БЕЗПЛАТЕН мобилен интернет, като аз плащам по 15 лв. на месец за такъв.:D:D
Гаранция трява да си платиш за курсовете.
Re: Безплатен Мобилен Интернет Виваком
Питай ги по мейла трябва ли да се купуват курсове за целта и какви са условията на договора с виваком, да разберем и ние.
Точно това направих. Когато получа отговор веднага ще кажа.
[Quote]Българският телеком ще предоставя безплатно мобилен интернет за шест месеца за всеки регистрирал се потребител в платформата daskal.eu, [B]готов да взима своите уроци в мрежата[/B].[/Quote]
Ето ти отговора.
Ето ти отговора.
Re: Re: Re: Re: Безплатен Мобилен Интернет Виваком
Аз съм готов. Ама догодина. ;) Трябва да се уточни може да има изискване за минимално купени уроци, в противен случай нетът да не е безплатен или пък нетът да е платен след първите 6 месеца без измъкване. Трябва да кажат, не може на сляпо. А и чисто спекулативно мисля, че са свързани двете фирми - телефонът им е написан в оранжево и е на виваком. ;)