Безплатна Prima4Kids - да бе да
Безплатна Prima4Kids - да бе да
Ако слушате радио сигурно сте чули двете издухани бабички които си говорят какво да подарят на внука за успешното завършване на 1-ви клас. Следва оферта за безплатна Prima4Kids.
И човек започва да си мисли че Ментел вече са решили да направят едва ли не подарък на учениците.
Отваря сайта на Мтел - за повече инфо и чете:
Картата няма наличност - не е написано черно на бяло но се разбира ясно.
За да се ползва Прима фор Кидс трябва всеки месец да плащаш минимум 5 лева - тоест припейд /без договор /, но с месечен абонамент. В момента в който спреш да плащаш абонамента дори в картата да има 100 лева тя веднага губи привилегиите си и започва да се тарифира като нормална Прима - хитро обвързване на абоната - при това без договор.
За n-ти пъти най-големия на печалби, най-добрия на обиране оператор доказва че котка по-гръб не пада.
И човек започва да си мисли че Ментел вече са решили да направят едва ли не подарък на учениците.
Отваря сайта на Мтел - за повече инфо и чете:
Картата няма наличност - не е написано черно на бяло но се разбира ясно.
За да се ползва Прима фор Кидс трябва всеки месец да плащаш минимум 5 лева - тоест припейд /без договор /, но с месечен абонамент. В момента в който спреш да плащаш абонамента дори в картата да има 100 лева тя веднага губи привилегиите си и започва да се тарифира като нормална Прима - хитро обвързване на абоната - при това без договор.
За n-ти пъти най-големия на печалби, най-добрия на обиране оператор доказва че котка по-гръб не пада.
Re: Безплатна Prima4Kids - да бе да
а ти кво искаш тва да нее благотворително дружество...... в била като отидеш дават лити да си напазаруваш безпари ? :S
В Била - не, ама майка ти редовно ни дава без пари... :D :D :D
много си умен... данода изфърчиш са заради тия думички (yes)
mastermind - посочи ми една реклама на била в която се казва - подаряваме ти еди какво си?
Ама ти явно не си чул рекламното спотче.
Ама ти явно не си чул рекламното спотче.
Безплатно, означава, че не се заплаща цената на пакета от 7.98лв, разбира се, че трябва да се изпълняват условията на детската прима, за да е тя детска.
а подаряват ли ти го ?
подаряват го... пък това че е празна картата вече е друг въпрос.. рекламни триков много.. но това не ги прави незаконни
подаряват го... пък това че е празна картата вече е друг въпрос.. рекламни триков много.. но това не ги прави незаконни
Аз кога съм твърдял че е незаконно?!
Правна дирекция в Мобилтел е повече от 15 човека - нормално е да е законно все пак :)
Правна дирекция в Мобилтел е повече от 15 човека - нормално е да е законно все пак :)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
ПримКа , за Вас . :D
(yes)
(yes)
ех, какви са ми щедрички бееее ;)