Безплатна телевизия от Виваком
Re: Безплатна телевизия от Виваком
[Quote]То аз мога да си гледам ю-туб или в-бокса [/Quote]
Можеш, но си хабиш от интернет трафика. Хубаво е, че са пуснали, макар и да не става очевидно за нормално гледане. Всяко начало е трудно. Аз така едно време през 2006та си гледах тв безплатно през водафон лайв и губех доста време, когато ми беше скучно. Дано и на виваком им се развие малко системата. :)
Можеш, но си хабиш от интернет трафика. Хубаво е, че са пуснали, макар и да не става очевидно за нормално гледане. Всяко начало е трудно. Аз така едно време през 2006та си гледах тв безплатно през водафон лайв и губех доста време, когато ми беше скучно. Дано и на виваком им се развие малко системата. :)
Обърках, пусни не работи! И сега гледам ми е взело 3 стотински, което е много странно, изтеглих няколко клипа и би трябвало да вземе или повече или нищо (woo)
Вчера пробвах и на другия gsm, той има 10мб включени и е взело от тях? Нали беше безплатно? Защо взима MB?
-
- Регистриран: 14 май 2005, 22:30
Ааааа то много яко това... И аз ще си взема карта на Виваком. Може да нямам приятели при тях, може дори и баба ми да е със стационарен на М-Тел (т.е. няма и с нея да говоря безплатно), но за сметка на това ще ми взема от включените МБ за иначе уж безплатната "телевизия"... Я кажете какви са им абонаментните планове?
update :)
МБ-тите ми ги е взело защото операта ми направи ъпдейт. Но на моя телефон мистериозно се начислиха 3 стотинки (woo). Не че е болка за умиране, но от къде пък ? :D
МБ-тите ми ги е взело защото операта ми направи ъпдейт. Но на моя телефон мистериозно се начислиха 3 стотинки (woo). Не че е болка за умиране, но от къде пък ? :D
-
- Регистриран: 14 май 2005, 22:30
Ако М-Тел беше начислил 2 ст. щеше да се чуе и по новините...
Да, защото станаха печално известни през последната близо година.
Как върви в момента?
При мен е ОК?
При мен е ОК?
[Quote]Ако М-Тел беше начислил 2 ст. щеше да се чуе и по новините...[/Quote]М-Тел за по-малки суми от 4-5000 лв. на абонат вече не влиза в новините :D
"""Трафикът, използван за мобилен стрийминг, е безплатен. За целта клиентите, които са на абонаментна мобилна услуга, трябва да използват точка за достъп Internet, а абонатите на предплатена услуга - точка за достъп WAP.""""