Бихте ли купили Самсунг ?
Re: Бихте ли купили Самсунг ?
Отдавна са забравени тези модели, та те само сменят карантията, без да пипат външно и ето на - нов модел. Не, че другите не го правят, обаче поне има някакви по - съществени разлики.
Za men prez poslednite 2god. LG i Motorola naprednaha nai-mnogo s dizaina.Tehni modeli kato LG Chocolate/Shine/PRADA,Motorola RAZR,SLVR,KRZR i novata SCPL sam siguren, 4e nqma da badat zabraveni zaradi svoq unikalen po svoemu van6en vid.A kakvo da kajem za SE, koito slojiha ednotipna klaviatura na K750,V630,K610,W660,K530,K800 i dr.?
Да, плейъра е една от слабите черти, но F300 е с чип на Ямаха и казват че е с уникален звук.
Oba4e ne mojem da otre4em i napredaka na Samsung, za6toto v momenta tehni telefoni sa nai-tankite v sveta.A tova ne e nikak malko postijenie.
Mnogo sym razocharovan ot Samsung kato cqlo, no tova e zashtoto sym se dokosval do po dobri modeli ;)))) inache ako shte e telefon za razgovori shto ne. Samsung s dobra bateriq, slim i silen zvuk mi zvuchi dobre, no za sega nishto interesno.
Pich az mislia po syshtia nachin
Samsung i Lg nikoga
Samsung i Lg nikoga
ДА.Имах D600 и беше невероятен телефон.Страхотен дизайн според мен,суперзвук,цвят и ПЕРФЕКТНА КАМЕРА!С него си търкалях и NOKIA 6630,но Самсунга беше много по-добър за мен.Минусите му обаче-няма IR,радио,слаба батерия,слабо меню,картата му беше мн.скъпа-1GB 200лв,а на NOKIA-та 50лв,така и не си купих и незнам как се държи с нея.Аз също не харесвах Самсунг,но след този телефон мисля да не изневерявам на марката.Сега съм със SE W850i-мн.готин,с мн.екстри,но...Минуси-ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБА КАМЕРА,отвратителни клипове,със снимките се справя добре,ако са на дневна светлина,много бавен,когато го свързваш с PC/изнервя ме ужасно!/,няма TV-Out,ако мръднеш рязко или го бутнеш хендсфрито му се изключва,и още дразнещи неща има,но ...Самсунг са най-добрите за мен според цена и качество.И пак казвам-според мен!Имат си предимства и недостатъци вс.телефони.Аз от тук нататък залагам само и единствено на Самсунг!!!Това е!
Още един интересен въпрос - факт е, че повече жени купуват мобилни телефони Самсунг, но защо?
Отговор ли искаш?Не е ли ясно...
Поначало като питам и ми дават отговори от сорта на "много е малък и сладък", което ми се струва глупаво.
;))
;))