Бихте ли купили Самсунг ?
Re: Бихте ли купили Самсунг ?
Никога сямссуняк
Nikoga ako ne e smartphone ili pocketPC.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Доста проблеми имат по принцип - обикновено по съвместимостта откъм софтуер и функции. Преди време както правилно споменаваш имаха сериозни недоглеждания не само с IR но и с Bluetooth. Сега малко изостават с моделите поддържащи EDGE, 3G и 3.5G. Тези които ги поддържат са сравнително малък процент (спрямо другите марки) и доста скъпи.
Първият им апарат който ме грабна истински беше чак... Innov8. Е, харесвам и D900(i) и още 2-3 модлела.
Наблягат най-вече на дизайна (елегантен и фин), музиката (тук са добри) и високите показатели на камерите. Последното с камерите като параметри е така но като реализация не чак толкова.
И въобще тази марка никога не ми е била на сърцето, макар че нямам лошо мнение за нея като за Toshiba да речем :)
А за стабилност... не сравнявай нищо с Моторола. Няма смисъл. Мото винаги са били номер 1 ;)
Първият им апарат който ме грабна истински беше чак... Innov8. Е, харесвам и D900(i) и още 2-3 модлела.
Наблягат най-вече на дизайна (елегантен и фин), музиката (тук са добри) и високите показатели на камерите. Последното с камерите като параметри е така но като реализация не чак толкова.
И въобще тази марка никога не ми е била на сърцето, макар че нямам лошо мнение за нея като за Toshiba да речем :)
А за стабилност... не сравнявай нищо с Моторола. Няма смисъл. Мото винаги са били номер 1 ;)
Оооо добре дошъл. Не съм те виждал отдавна. Как са цените на операторите. Още ли плащаме най-ниските мобилни услуги в европа?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Мда-а, тези две думи някак не подхождат за нещо притежавано от мъж... :)))
Да,за помощен трети телефон,не за основен,даже имам такъв.
Да сега съм с е590.Ограничен като повечето нови телефони,но поне е малък и удобен.Темите не ме вълнуват.Досега съм бил със Сименс.Там на всеки бутон можеш да си сложиш често употребявана функция или java приложение и почти не съм влизал в менюто.Дразни ме,че няма скрийнсейвър с часовник.За java-ta може да се спори:с клизма се качва,но дава достъп до файловата система като при Сименс-без хиляда запитвания.При SE и Nokia се качва лесно,ама после е мъка да работиш с приложенията(не игри),ако не е подписан jad-a.Дизайна е личен избор.И за мене повечето самсунги са ужасни,но моя е моноблок и е приличен.Иначе моторолата са първи по грозота и объркано меню.Нокията само сменя опаковките.N-серията със нейните безкрайни сертификати,малка оперативна памет и недуразомението symbian няма да коментирам.За какво му е ОС на човек,ако телефона му се задъхва като пусне 2 приложения едновременно.Е затова има и Windows mobile.SE най-после пуснаха нормален телефон със зелена и червена слушалка-k850 и още няколко модела.Иначе преличаха на ефтин Алкател от320.Но пак са големи за съжаление,а иначе поне за който се интересува имат свестни камери и плейери и изобилие от грозни теми.С две думи съм доволен от телефона си.
специално Г810 на самсунг май не е много добро решение :)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Samsung kakto vinagi sam kazval ne sa telefoni...koreiski menteta-mnogo extri no nikakvo ka4estvo na izrabotkata...Edna poznata ze v4era Samsung J700 ot GERMANOS i se okaza defekten ne se 4uva v slu6alkata kfo i govorqt,a e NOV.Ot kakto izlqzaxa omniata i innov8 kvote zexte da gi xvalite te koreiski igra4ki...ne struvat!!!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
E590 e PALEN BOKLUK-joistika se razvalq na parviq mesec a kato softuer e palna skrab,kamerata e otvratitelna da ne govorim 4e nqma NIKAKVA svetkavica,snima gore dolu dobre pri silna svetlina...