Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Целта на темата беше да се знае колко некоректни са от мтел,и как постъпват с дългодишните си "пациенти".Иначе за себе си намерих решение,не се оплаквам ама хич.Номерата ми отиват в голяма корпоративна група на Виваком ~15 лв на месец 12 гб/неограничени минути в БГ и Ес+1000 към моб и фикс в ЕС...2.5гб в роуминг и тн.Ментел У ЛЕВО :-)
п.п.Получих смс от Боб че мога да активирам 4гб за 0.98 ст/месец ако някой му върши работа праща се смс на 1221 с текст A4000MB (на латиница).Разбира се за първите три месеца после 4лв/месец.
п.п.Получих смс от Боб че мога да активирам 4гб за 0.98 ст/месец ако някой му върши работа праща се смс на 1221 с текст A4000MB (на латиница).Разбира се за първите три месеца после 4лв/месец.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
На какъв план сте на Боб,ако не е тайна? Имам 4 карти на боб - две без такса и минимално потребление и две на 2.99 и никога на съм получавал смс предложение за активиране на този пакет след официалната му кампания преди време...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Този код работи и за Прима клиенти. Така че давайте докато Ментел го спрат ;)
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
не работи, ама поне весело да става
На 15 левовия с 1000 мин и 2000мв.Работи току що проверих.Обаче не съм сигурен дали при всички то при тия нищо не е сигурно...
За клиенти на Мтел на абонаментен план, не става обаче. Някой знае ли между другото някаква скрита екстра за мобилен интернет, която не е описана в сайта им?
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
На тарифа без такса и мин потребление съм полуих 4000 мб но не пише на каква цена ще са.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
За кое става въпрос? Боб, Мтел или Прима карта?
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
[Quote]На какъв план сте на Боб,ако не е тайна? Имам 4 карти на боб - две без такса и минимално потребление и две на 2.99 и никога на съм получавал смс предложение за активиране на този пакет след официалната му кампания преди време...[/Quote]
Недей да лъжеш хората, няма такъв план на 2.99 лв.
Недей да лъжеш хората, няма такъв план на 2.99 лв.