Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Засипете КРС със жалби! Това е начина да се борите с тези измамници Мтел!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
И да засипете КРС с жалби нищо няма да се промени. Оператора има право да определи към кои абонаментни планове да се предлага и услугата роуминг.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Не е точно така, ако това беше вярно другите два опратора можеше да решат, че само плановете им то 70+ лв може да ползват роуминг. В регулацията много ясно се казва, че потребителя не трябва да прави нищо а оператора трябва директно да адаптира плана по новите правила (до вчера предлагаха роуминг). За пореден път Мтел лази по нервите на свойте клиенти. И шмекериите да извади нета в доп. пакет за да имаш мин. количество МБ когато пътуваш въобще не допринасят за доброто име на оператора. Явно "чугунените глави" няма да направят това за което са ги наели.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
По принцип роуминга е услуга която не са задължени да предлагат с всички планове.Не съм им чел общите условия но съм сигурен,че адвокатите им са изпипали нещата.Аз лично направих следното:проучих условията и при трите оператора за фирми,при частните лица е ясно че ще е дърво,или някакъв скрит план дето ще се предлага от ден до пладне.Та трите карти дето ги плащам ги прехвърлих на фирма в мтел (другата оферта беше вива но там се появиха други проблеми).За 15кинта (18 с ддс) 8гиги + неограничени разговори на всякъде.Мен лично ме устройва идеално,имам си роуминг плащам почти колкото на Боб и тн.Направи ми впечатление че мтел режат скоростите за частни лица (може и само за боб да е) С едно и също устройство SGS7 на едно и също място в офиса им с картата на Боб 20мб слагам мтелската и...53 :-/ Гадините са пълни с номерца...За частни лица искат депозит за да пуснат роуминг,за фирма не платих и стотинка,нищо и за картите.Взех и някакъв Хуауей P9 lite за един приятел на доста прилична цена...Та съвета ми е огледайте се за някой познат или приятел с фирма,прехвърлете си картите на нея и така.За Вива ми офертираха 14 кинта с ддс на месец 12 гиги и неограничени разговори.Трябваше да чакам обаче месец и половина а на мен ми трябва роуминг сега. Та така...
Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Посред нощ (03:03 ч.) ме събуди SMS с текст, че успешно съм си деактивирал роуминга и с благодарност, че съм с боб.
Не аз съм изявявал такова ... желание, а наглостта с благодарността е култова.
Освен това глаголното време на второто изречение е сбъркано. Написали са „Благодарим ви, че сте с боб“. По-правилно е „Благодарим Ви, че БЯХТЕ с боб".
Какво ли да кажа и за неуважението към тези, които им осигуряват приходите - „ви“ е написано с малка буква. Явно са прави - не сме за уважение, щом като сме им абонати.
Не аз съм изявявал такова ... желание, а наглостта с благодарността е култова.
Освен това глаголното време на второто изречение е сбъркано. Написали са „Благодарим ви, че сте с боб“. По-правилно е „Благодарим Ви, че БЯХТЕ с боб".
Какво ли да кажа и за неуважението към тези, които им осигуряват приходите - „ви“ е написано с малка буква. Явно са прави - не сме за уважение, щом като сме им абонати.
Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Същото получих и аз.Копелета.(angry)(no)
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
Много са вежливи, и с чувство за хумор.
Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Дейба, педалите, я кажете алтернативна тарифа с подобни параметри(1000 мин и 6гб) + роуминг, да не се ровя половин ден по сайтове :)
Преди няколко дни направих опит да активирам роуминг на бобските си карти в офис на Мтел, където въртяха сукаха и ми обясняваха, че едимствения вариант е да премина на новия им план. Накрая им казах, че наистина ще сменя плановете на картите, но към друг оператор и служетелката възторжено каза: Да - към Мтел. Направо са уникално чугунени глави. Сега ми остана варианта да разгледам условията на другите оператори и да реша четирите бобски карти в семейството към Теленор или към Вива да ги прехвърля.
-
- Регистриран: 28 апр 2017, 07:48
Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
То хубаво ще ги прехвърлиш, но плановете са ужасни.