bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?
[Quote]имайте предвид, че когато направите пренасочване, ако някой ви звънне и ви пренасочи, плащате като за изходящ разговор към номера, към който сте пренасочили[/Quote]
Кобретко знаеш ли колко се плаща минутата,ако се случи това? Ако не ми разбра въпроса имах предвид аз както съм на Г и на Боб ако боба пренасочи разговора към Глобула ми ако дигна колко е минутата и се таксува Боба нали в този случай? Пак ли 10,8 мин или се таксува нещо като гласова поща,пробвал ли си? От доста време се чудя и сега се сетих да те питам,щото виждам си писъл затова(beer)
Кобретко знаеш ли колко се плаща минутата,ако се случи това? Ако не ми разбра въпроса имах предвид аз както съм на Г и на Боб ако боба пренасочи разговора към Глобула ми ако дигна колко е минутата и се таксува Боба нали в този случай? Пак ли 10,8 мин или се таксува нещо като гласова поща,пробвал ли си? От доста време се чудя и сега се сетих да те питам,щото виждам си писъл затова(beer)
Таксува ти като стандартен разговор, в случая към Глобул. Ако имаш пакет, взима от него, ако нямаш - 10,8 ст/мин
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Е ако имам остатък от минутите /супербоба/ взима от тях такали? Не че нещо ама ми звучи прекалено добре за да е истина,а и си спомням че преди не беше така.
В такъв случай се обезсмисля почти напълно 2-симовите телефони с 2 модула ако ти зима от пакета минути,особено ако и на 2-те карти имаш мин към всички(cyber)
В такъв случай се обезсмисля почти напълно 2-симовите телефони с 2 модула ако ти зима от пакета минути,особено ако и на 2-те карти имаш мин към всички(cyber)
пренасочването се третира като обикновен разговор - ако имаш пакет минути, взима от тях...
да, с пренасочване между двете карти, няма нужда от 2-симов телефон с 2 модула, при положение че имаш пакет минути, които важат между двата номера. аз съм с 3-симов с 1 модул
да, с пренасочване между двете карти, няма нужда от 2-симов телефон с 2 модула, при положение че имаш пакет минути, които важат между двата номера. аз съм с 3-симов с 1 модул
Интересното е откога почва отчитането? От Сигнал "свободно" веднага след прехвърлянето или след фактическо започване на разговор?
Fire is Faith
“ДЕАКТИВИРАНЕ НА ГЛАСОВА ПОЩА ПРИ БОБ БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ” – такова животно нЕма!!!
Има пренасочване на разговора от БОБ номера (при липса на отговор, извън обхват, когато абонатът е зает) към ваш номер (мобилен, стационарен, IP, извънземен…). И това също НЕ Е безплатно, ако се осъществи пренасочения разговор. Освен ако имате “безплатни” минути в плана на БОБ, разбира се.
За повече подробности виж KOBRETI.
Има пренасочване на разговора от БОБ номера (при липса на отговор, извън обхват, когато абонатът е зает) към ваш номер (мобилен, стационарен, IP, извънземен…). И това също НЕ Е безплатно, ако се осъществи пренасочения разговор. Освен ако имате “безплатни” минути в плана на БОБ, разбира се.
За повече подробности виж KOBRETI.
От започване на разговора
Виж поста на Пафката
Paffkata™ даде идеята за пренасочването. Но ако изпълниш това, което е написал в поста си, ще се отървеш от гласовата поща само "при липса на отговор". Ако телефонът е извън обхват, пак ще се включи гласовата поща.
За да не се включва изобщо гласовата поща, най-добре да се изпълни това, което е цитирал milen888.
За да не се включва изобщо гласовата поща, най-добре да се изпълни това, което е цитирал milen888.
а бе ти за 3.90 ли си бе колега