bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?
Работи друг път
И какво не работи? Наслагал съм го на поне 10 номера и работи на всички
Тази на KOBRETI, нея пробвах! ;)
[Quote]И какво не работи?[/Quote]
Ами не работи нищо.
Докато не се изпълнят и трите опции за пренасочване
и то към достатъчно строго определен номер все едно нищо не си направил. Ама нищо полезно.
Освен това, ходих в един офис на БОБ. Там - пич... ама врял и кипял в пренасочванията.
И ми направи пренасочване, при което, при \"свободно\", телефонът на викания /ако не вдигне/ звъни в продължение на 90 сек.... и още други подобрения на пренасочванията.
Тъй че това 004 нищо не прави; поне нищо полезно.
Ами не работи нищо.
Докато не се изпълнят и трите опции за пренасочване
и то към достатъчно строго определен номер все едно нищо не си направил. Ама нищо полезно.
Освен това, ходих в един офис на БОБ. Там - пич... ама врял и кипял в пренасочванията.
И ми направи пренасочване, при което, при \"свободно\", телефонът на викания /ако не вдигне/ звъни в продължение на 90 сек.... и още други подобрения на пренасочванията.
Тъй че това 004 нищо не прави; поне нищо полезно.
Вземи попрочети малко, не ми се обяснява какво прави моят код... Или поне го пробвай, преди да казваш, че не работи... Няма как да ти звъни 90 секунди без да си платил за спиране на гласовата поща, тъй като тя се активира на 30та секунда. Пичът те е таксувал с 4 лв да ти я спре и те е баламосал нещо с някакви вълшебни кодове. А моят код прави точно каквото правят тези 3 кода едновременно...
-
Абе човек неработи бе стига си повтарял да пробваме
И какво значи \"не работи\"? Дава грешка при активиране на кода? Пренасочването не се осъществява? Гласовата поща продължава да работи? Дай нещо по-конкретно... Не работило било... На над 10 номера съм го активирал и работи перфектно - и от форума хора казаха, че работи при тях, при теб не работило било...
-
Е не се опитвай да обесняваш че САМО при мен не работи защото не е само при мен по долу в коментарите има друг колега който казва че неработи! Вкарах кода изключих си телефона,звъннах от другия ми телефон и се включи гласовата поща,това означава неработенето т.е. същото е и без да вкараш кода
сети ли се да натиснеш зелената слушалка след като вкара кода?
ето, докато с теб спорим, иворчо е написал, че и при него работи...
онзи с пренасочването след 90 секунди хич не го броя, защото очевидно е лъжа... пренасочване след 90 секунди НЕ може да се направи... така че оставаш само ти...
П.С. ако ррр444 е твой втори акаунт, това не означава, че сте двама :D
ето, докато с теб спорим, иворчо е написал, че и при него работи...
онзи с пренасочването след 90 секунди хич не го броя, защото очевидно е лъжа... пренасочване след 90 секунди НЕ може да се направи... така че оставаш само ти...
П.С. ако ррр444 е твой втори акаунт, това не означава, че сте двама :D
-
Абе кобретка за какво ми е да те лъжа бе човек,аз интерес нямам даже по зле за мен! Вкарах кода и натиснах зелената слушалка естествено,като преди това махнах всички пренасочвания за по сигурно,изключих си тела и си звъннах от другия и ... Греда
За 90-тте секунди незнам дали може но ако може ще е супер.
И не не е мой 2-ри профил ако трябва модератор да провери и да каже а ти да ми се извиниш че едва ли не ме изкарваш луд ;)
За 90-тте секунди незнам дали може но ако може ще е супер.
И не не е мой 2-ри профил ако трябва модератор да провери и да каже а ти да ми се извиниш че едва ли не ме изкарваш луд ;)