БОБ прекрати ли дейност?

monster789
Регистриран: 19 ное 2017, 10:18

Re: БОБ прекрати ли дейност?

Мнение от monster789 » 07 окт 2022, 09:31

Диян написа:
15 сеп 2022, 23:27
Luke_Netwalker написа:
15 сеп 2022, 12:22
Диян написа:
14 сеп 2022, 19:03
Не са го спрели ,майка има карта която все още ползва.
Не са го спрели, но колегата пише, че ще го спрат на 15.11. В друг форум четох, че Йетел са спрели старите си нискотарифни планове.
На балъците ще им го спрат!
cky2kbg написа:
16 сеп 2022, 14:45
Типично ... четох, чух ама не съм сигурен ... НЯМА ДА ГИ СПИРАТ !!! Знам го от топ менаджеер в А1. Аз имам 4 номера - 3 без екстри и един с роуминг който ползвам в момента има включен 4ГБ . Точно той е от тези без такса - първите и още имам депозит за роуминга.
При тях никога не пишеше боб, а мъел или а1. Те са си А1

Момчета, тук ли сте? :D

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Мнение от sabin_zaimov » 07 окт 2022, 21:29

Здравейте ползвам една карта на Easy bob 2.90 лв на месец и нямам получени такъв СМС. За кои тарифи пращат СМС.

skyways
Регистриран: 12 мар 2010, 11:42

Мнение от skyways » 10 окт 2022, 18:51

sabin_zaimov написа:
07 окт 2022, 21:29
Здравейте ползвам една карта на Easy bob 2.90 лв на месец и нямам получени такъв СМС. За кои тарифи пращат СМС.
Здравей получих на тази с mini Bob другите 2 са light Bob и slim Bob на тях не съм получавал нищо такова.
Според мен пробват поетапно да видят реакцията. Аз направо ще ги сменя като прехвърля номера на друг оператор. Както един колега беше писал има изгодни предплатени тарифи които за същата сума ще предложат даже повече и няма да има и договор.

Да използвам да кажа на друг колега, че новия договор който предлагат също е безсрочен това е така, но ако номера е обединен във една фактура със други такива заедно със стандартен абонамент към А1 то те също са срочни до изтичане срока на договора към който са обединени за фактуриране.

И последно офертите са дърво и целят да сключиш някакъв друг срочен договор естествено по-адекватен и на по-висока стойност само, че не се взема предвид че тези абонаменти са сключени с друга цел и бюджета е важен няма да стане така като очакват поне според мен. Аз за този номер съм отделил 10 лв и съм намерил къде ще получа услуга адекватен заместител в рамките на същата и нямам намерение да плащам повече за нея.

newgraf
Регистриран: 17 ное 2017, 11:12

Мнение от newgraf » 10 окт 2022, 19:56

Това с фактурите е абсурд, как го разбра/пострада?

skyways
Регистриран: 12 мар 2010, 11:42

Мнение от skyways » 10 окт 2022, 21:41

newgraf написа:
10 окт 2022, 19:56
Това с фактурите е абсурд, как го разбра/пострада?
Опитвам се да не пострадам :D два от Боб номерата ми са обединени с трети със стандартен план към А1. Това ми беше предложено за удобство... и сега от моя А1 като си проверявам Боб номерата са срочни и съвпадат със срока на договора на А1 номера. Обединената фактура към срочен договор направи Боб абонамента двугодишен също.
При положение, че се променят условията по договора едностранно то има 30 дневен период във който може да се прекрати без неустойка това става въпрос за Боб номера който А1 иска да промени като тарифа. Тогава няма неустойка. За прекратяване се брой и прехвърляне към друг оператор. Това съм го получил в писмен вид понеже вече всички знаем, че почти не останаха консултанти които да консултират :| искам да го имам написано. Споделям в случай че някой друг е в подобно положение.

alienxxl
Регистриран: 29 дек 2007, 03:34

Мнение от alienxxl » 26 окт 2022, 00:22

Не искам да звучи като реклама или да ви подведа, само споделям моя опит.
Бях дълги години на Боб с 2 лв минимално потребление.
Реално се говори от сумати години, че ги спират, но все още им държат, за да не ги губят като абонати.
Накрая след 300 зора и уверения преподписах за One 4 и честно казано съм доволен...
Най-хубавото е, че наистина договора стана безсрочен, но се запазиха всички условия, т.е. нещо от типа на Боб
За 4 лв получаваш напълно функциониращ план с роуминг и т.н. Най-евтиния от всички оператори.
50 мин към всички
Неограничени минути с 5 семейство и приятели
Explore TV Go mini - около 30 канала безплатно
100 Gb в Disk.bg - безплатно - само това обикновено е на ст-ст 4 лв/м

Та според мен добре си помислете дали да поддържате умрелите планове или да не се възползвате от позитивите

PowerStanko
Регистриран: 02 юни 2006, 14:31

Мнение от PowerStanko » 26 окт 2022, 09:09

Умрелия ми план има 100 към всички, 100 фиксирани и 4гб интернет за 6,94лв. Дай нещо такова за тия пари и с по-добри услловия и ще се замисля. 10 години съм така и ми стига всичко.

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Мнение от Luke_Netwalker » 26 окт 2022, 12:46

PowerStanko написа:
26 окт 2022, 09:09
Умрелия ми план има 100 към всички, 100 фиксирани и 4гб интернет за 6,94лв. Дай нещо такова за тия пари и с по-добри услловия и ще се замисля. 10 години съм така и ми стига всичко.
Аз също съм на този 'умрял' план и не смятам да го сменям, освен ако не го прекратят едностранно. Тогава картата в кошчето и минавам на VIVA Free2GO. А в това, което А1 предлагат като алтернативи на БОБ сигурно има някаква уловка. Иначе защо ще сменят един безсрочен план с друг. Момчета и момичета, стойте си на БОБ докато го има. :D

Argetllam
Регистриран: 29 мар 2019, 15:08

Мнение от Argetllam » 26 окт 2022, 19:31

Според мен няма да го затрият скоро. 95% от абонатите ще хвърлят картите в коша и няма да подновят на друг ( по висок ) план .
Не вярвам да загубят толкова абонати макар и на ниски тарифи. Примерно при мен : 6 карти ( човека ) макар и на 2,90 месечно заминават.
Абе дано е останал някой по с акъл да ги решава тези неща че ако е някой от новоизлюпените нищо добро не ги чака.

Отговори