Когато умря чипа на една стара прима, чак в провинцията стана да го сменим с нов. И явно има поне зрънце истина в оправданията, защото не е като при виваком да активират произволна нова сим карта, а беше отделно опакована с надпис мисля : "за подмяна". Един друг пост във форум намерих - пичът беше успял да мине на предплатена от 32-рия опит или нещо подобно. Също така при успех може да ви сложат на шашава тарифа, оправя се с смс с текст A1 на 789, безплатно.defierofodds написа: ↑04 окт 2019, 03:04Че то картата си е просто платка, към която активират номера и определят тарифата, така че това поначало трябва да е лъжа и едва ли има какво да им пращат. Или бъркам?OnlineBG написа: ↑03 окт 2019, 22:28Просто който е успял да направи пренос е изкарал късмет. В нито един голям офис на Мтел в София след много ровене не са намерили карта, нито пък е имало помощ от кол центъра след безброй обаждания. Имало карти само за нови абонаменти но не и такива за пренос. Може да са почнали отново да им дават карти но едва ли...defierofodds написа: ↑03 окт 2019, 17:58Не са били достатъчно упорити, и на мен ми се е налагало в миналото да обикалям множество различни офиси и на А1, и на Вива, но в крайна сметка като съм бил твърдо решен, получавало се е.
Боб с 2 годишен договор!
Re: Боб с 2 годишен договор!
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Ужас, че то имат ли толкова магазини в София.tzincbg написа: ↑04 окт 2019, 04:37Когато умря чипа на една стара прима, чак в провинцията стана да го сменим с нов. И явно има поне зрънце истина в оправданията, защото не е като при виваком да активират произволна нова сим карта, а беше отделно опакована с надпис мисля : "за подмяна". Един друг пост във форум намерих - пичът беше успял да мине на предплатена от 32-рия опит или нещо подобно. Също така при успех може да ви сложат на шашава тарифа, оправя се с смс с текст A1 на 789, безплатно.defierofodds написа: ↑04 окт 2019, 03:04Че то картата си е просто платка, към която активират номера и определят тарифата, така че това поначало трябва да е лъжа и едва ли има какво да им пращат. Или бъркам?OnlineBG написа: ↑03 окт 2019, 22:28
Просто който е успял да направи пренос е изкарал късмет. В нито един голям офис на Мтел в София след много ровене не са намерили карта, нито пък е имало помощ от кол центъра след безброй обаждания. Имало карти само за нови абонаменти но не и такива за пренос. Може да са почнали отново да им дават карти но едва ли...
Значи ако махнат боба, наистина става сложно и неприятно.
Но аз лично бих се замислил сериозно дали да не сменя номера, вместо да се закрепостявам и да им пълня гушите.
София обиколих надлъж и нашир, звънях и по телефоните на магазините, два от всички вдигнаха въобще след много обаждания, единият ме отряза, в другия имали, отидох веднага - нямали. Бих ги нарекъл ***, но не искам да не баннат от форума.defierofodds написа: ↑04 окт 2019, 06:38Ужас, че то имат ли толкова магазини в София.tzincbg написа: ↑04 окт 2019, 04:37Когато умря чипа на една стара прима, чак в провинцията стана да го сменим с нов. И явно има поне зрънце истина в оправданията, защото не е като при виваком да активират произволна нова сим карта, а беше отделно опакована с надпис мисля : "за подмяна". Един друг пост във форум намерих - пичът беше успял да мине на предплатена от 32-рия опит или нещо подобно. Също така при успех може да ви сложат на шашава тарифа, оправя се с смс с текст A1 на 789, безплатно.defierofodds написа: ↑04 окт 2019, 03:04
Че то картата си е просто платка, към която активират номера и определят тарифата, така че това поначало трябва да е лъжа и едва ли има какво да им пращат. Или бъркам?
Значи ако махнат боба, наистина става сложно и неприятно.
Но аз лично бих се замислил сериозно дали да не сменя номера, вместо да се закрепостявам и да им пълня гушите.
На *88 не знаят.
Да видим каква тесла ще има от февруари, досега винаги есента са обявява ли по-изгоден предплатен план, но и абонаментите се подобряваха, а вече не... Могат да скапват условията само до един момент, обаче, скоро отпада роумингът напълно. И ако са достатъчно нагли, чужда карта.
-
За който има интерес към промоционалните условия за пренос от Боб да кажа, че ги предлагат в офиса на Ломско шосе (Този в блока с банките, в другия не ги предлагат). Условията са като тези, дето бяха публикували по-назад в темата - за 29 лв 16ГБ с неограничени минути, за 17 лв - 3.5ГБ с неограничени и т.н.
Аз, обаче, ги отсвирих, понеже както подозирах - условията важат за 2 години, после мегабайтите намаляват, май и таксата се вдига, не ги слушах внимателно, че няма как да се съглася при това положение. Че и са нагли, както обикновено - аз им казвам, че искам постоянни условия без постоянно да преодписвам, те ми разправят "Не може да не преподписвате, наше задължение като юридическо лице е да предлагаме условията за 24 месеца" или нещо в този стил...смях. Ами в момента 4-те ГБ за 4лв на Боб не са ми за 24-месеца.
Изобщо, много лошо се научиха, но хората са си виновни. Хвърлят се да преподписват и не мислят, а и когато го правят - пак не им пука. Нали са хванали далаверата за 2 години, пък после каквото дойде...
Аз, обаче, ги отсвирих, понеже както подозирах - условията важат за 2 години, после мегабайтите намаляват, май и таксата се вдига, не ги слушах внимателно, че няма как да се съглася при това положение. Че и са нагли, както обикновено - аз им казвам, че искам постоянни условия без постоянно да преодписвам, те ми разправят "Не може да не преподписвате, наше задължение като юридическо лице е да предлагаме условията за 24 месеца" или нещо в този стил...смях. Ами в момента 4-те ГБ за 4лв на Боб не са ми за 24-месеца.
Изобщо, много лошо се научиха, но хората са си виновни. Хвърлят се да преподписват и не мислят, а и когато го правят - пак не им пука. Нали са хванали далаверата за 2 години, пък после каквото дойде...
По принцип си прав, но при А1 договорът може да се ресетне за още 2г. при същите условия за още 2г.defierofodds написа: ↑04 окт 2019, 10:40За който има интерес към промоционалните условия за пренос от Боб да кажа, че ги предлагат в офиса на Ломско шосе (Този в блока с банките, в другия не ги предлагат). Условията са като тези, дето бяха публикували по-назад в темата - за 29 лв 16ГБ с неограничени минути, за 17 лв - 3.5ГБ с неограничени и т.н.
-
Да, но не е гарантирано, няма го изрично в договора. Затова не върви да се откажеш от нещо, към което пък е гарантирано, че няма да можеш да се върнеш.tzincbg написа: ↑04 окт 2019, 11:00По принцип си прав, но при А1 договорът може да се ресетне за още 2г. при същите условия за още 2г.defierofodds написа: ↑04 окт 2019, 10:40За който има интерес към промоционалните условия за пренос от Боб да кажа, че ги предлагат в офиса на Ломско шосе (Този в блока с банките, в другия не ги предлагат). Условията са като тези, дето бяха публикували по-назад в темата - за 29 лв 16ГБ с неограничени минути, за 17 лв - 3.5ГБ с неограничени и т.н.
Е, докато го има. Да.defierofodds написа: ↑04 окт 2019, 11:10Да, но не е гарантирано, няма го изрично в договора. Затова не върви да се откажеш от нещо, към което пък е гарантирано, че няма да можеш да се върнеш.tzincbg написа: ↑04 окт 2019, 11:00По принцип си прав, но при А1 договорът може да се ресетне за още 2г. при същите условия за още 2г.defierofodds написа: ↑04 окт 2019, 10:40За който има интерес към промоционалните условия за пренос от Боб да кажа, че ги предлагат в офиса на Ломско шосе (Този в блока с банките, в другия не ги предлагат). Условията са като тези, дето бяха публикували по-назад в темата - за 29 лв 16ГБ с неограничени минути, за 17 лв - 3.5ГБ с неограничени и т.н.
Колеги помагайте със съвет. На Боб съм с 1000мин. и 6000мб, за 19лв.Сега от офис на А 1 ми предлагат за 23 лв-неограничени, 9500мб,100мин Европа и роуминг. Мисля да подпиша. След 2 година плана е дърво-2000мин и 2000мб,но кой знае какво ще е дотогава.
-
Е именно, че не знаеш какво ще е след 2 години...може да е и още по-зле. А тук са ти постоянни условията, ако не решат да го закрият.
Какъв смс се праща за да активирам дневен пакет минути? Знам че може да не стане, защото не се предлагат вече, но и 4гб интернет не се предлагат, а до скоро можеха да се активират.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.