Боб с 2 годишен договор!
Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Аз съм на плана 1000мин и 2000мб,и се питам дали няма да има гратисен период за подписване на договор или край на текущият план!Нама да се изненадам,а само като си спомня 2014 края как се сваляха да привлекат абонати.Но декември изтичат 2те години от началото на ценовата война,та може и да има добри новини и предложения за клиентите,още повече,че вече все по-малко хора се притесняват да прехвърлят номер от оператор на оператор когато е изгодно,както беше в началото като стана възможно смяна на оператор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
както е тръгнало може да сложат поне едногодишни договори тия Червените
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Днес отидох до офис на боб и ми казаха че тази гарифа от 15 лв скоро ще става на 20 защото е без договор. Какво мислите може ли да ни изненадат тези изедници?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Ти си намерил офис на боб? (woo)
Та те са изчезващ вид :D
Всичко е възможно за да те накарат да се върнеш при компанията майка.Самият боб навремето го направиха за да отмъкнат клиенти на другите(само че резултатите бяха неприятно изненадващи за тях) и в началото се дистанцираха от мтел заради натрупаните негативи.Помня как един от "доволните клиенти" на ментела упорито отричаше че имат връзка :|
Та те са изчезващ вид :D
Всичко е възможно за да те накарат да се върнеш при компанията майка.Самият боб навремето го направиха за да отмъкнат клиенти на другите(само че резултатите бяха неприятно изненадващи за тях) и в началото се дистанцираха от мтел заради натрупаните негативи.Помня как един от "доволните клиенти" на ментела упорито отричаше че имат връзка :|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Само накъм ликвидация отива работата ще ликвидират боба
Re: Боб с 2 годишен договор!
Ако се полакомят ще се връщам пак към Теленор.Вчера ходих в техен офис за 15.90 - 2000 мин + 4000 GB нет...
Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Не бих минал на мтел ако махнат боб тарифите,та макар и само на инат!Те си мислят,ето го бълъците сега като им спрем или направим неизгоден боб ще подпишат за две години на мтел!Махнат ли тарифите,или ако го направят 20 лв както казва bachev минавам на теленор или виваком!
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Аз да попитам,тъй като имам една карта на такса от 0.00лв. И плащам само каквото си изговоря.Мога ли да се окажа в даден момент с договор за 24м. Без да знам.Или са длъжни да ме уведомят.И другото което ме интересува е,нали договора е безсрочен.Аз не желая да се възползвам от новите им предложения стария ме устройва.Или ще ми кажат този план вече не са предлага от 1ви март минавай на друг.
Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
:D,И къде ги нанирате тези офиси на Теленор,където ги предлагат подобни планове.....защото на тази цена предлагат 500 мин.и 500 МВ.Става нещо като-гледам и не вярвам на ушите си....:D
Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Не могат автоматично да ти подпишат договор.На вторият въпрос не мога да отговоря,и аз се питам същото!Сега около великден ако има добри оферти за пренесен номер с изгодна оферта за телефон,мисля изобщо да не чакам боба да ми вдига цените или променя условията,направо се местя за да не изпусна офертите около празниците,че нова година е далече и други едва ли ще има до тогава!