Боб с 2 годишен договор!
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Според мен ще имаме възможност да избираме или да преподпишем на новите планове,или да си пренесем или спрем картите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Най-вероятно си прав,но ще изчакат да минат великденските оферти и тогава ще го обявят за да не им избягат абонати към офертите на другите оператори а да минат на мтел!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Ако вдигнат цената на 20 лв 90% ще се откажат
Re: Боб с 2 годишен договор!
Днес си платих сметката и ми казаха , че НЯМА ДА ИМА ДОГОВОРИ ....така ,че спрете пишете подобни глупости. Няма договор...оставам си така 15.90 - 1000 мин. , 2000 Gb. БЕЗ ДОГОВОР.:D:D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
[Quote]и ми казаха , че...[/Quote]
от най-големите майстори на отричането до последно... (whistle)
Нима мислиш че ще ти кажат "да вярно е" че да почваш да се оглеждаш за алтернатива?Мисля че като започне "касапницата" ментел ще изкарат някакви задържащи планове за връщането на "блудните синове" ;)
от най-големите майстори на отричането до последно... (whistle)
Нима мислиш че ще ти кажат "да вярно е" че да почваш да се оглеждаш за алтернатива?Мисля че като започне "касапницата" ментел ще изкарат някакви задържащи планове за връщането на "блудните синове" ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
В какъв смисъл?
ЦЦЦ вие сте параноици...като започне ако избщо има касапница ще ме загубят като клиент...има и други оператори...Ходих при теленор за 15.90 - ми дават неограничени минути + 4000 GB нет...има договор за две години ама кво от това ...условията са добри , а и ми трябва телефон защото работя с него...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Конкретно?
Никабург, тия ти свалят звезди от небето ти се мръщиш заради договора.Не сме параноици, много добре им знам номерата.Все пак дано не съм прав но след всичките тези слухове и затварянето на офисите и пренасочване към мтел.Може пък да е само оптимизация на разходите.
[Quote]kcb
И къде ги нанирате тези офиси на Теленор,където ги предлагат подобни планове[/Quote]
Ми няма и да ги намериш, това е само за пренасяне на карти.
Никабург, тия ти свалят звезди от небето ти се мръщиш заради договора.Не сме параноици, много добре им знам номерата.Все пак дано не съм прав но след всичките тези слухове и затварянето на офисите и пренасочване към мтел.Може пък да е само оптимизация на разходите.
[Quote]kcb
И къде ги нанирате тези офиси на Теленор,където ги предлагат подобни планове[/Quote]
Ми няма и да ги намериш, това е само за пренасяне на карти.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
В Овча купел ако си пренеса номера обаче...
Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Леко с гигабайтите :)
Предполагам искаш да кажеш [u][i][B]4000 MB [/B][/i][/u].Иначе и на мен ми харесва това предложение на Теленор за 15.99 лв. ако го има -на уеб сайта им не го откривам.
Предполагам искаш да кажеш [u][i][B]4000 MB [/B][/i][/u].Иначе и на мен ми харесва това предложение на Теленор за 15.99 лв. ако го има -на уеб сайта им не го откривам.