Боб с 2 годишен договор!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Ей в тая държава дай само да се заяждаме за глупости! Написал съм го достатъчно ясно мисля, 8 euro star! Това е предплатения план, който ползвам! Скрийншот от линка, защото явно ти е трудно да боравиш с Интернет(хайде сега се помъчи сам да го откриеш) ! И за да не почнеш да ме убеждаваш, че не ползвам това, а че си въобразявам, снимка и на последното ми зареждане! Вместо да постваш глупости, за да се заяждаш поне да си беше направил труда да потърсиш, ама то май по лесно да се правим на интересни!ама карай... (no)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Дава ти всичко това или ти избираш дали да са 2500 минуи или мегабайти,останах с това впечатление.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
дава ти 2500 единици, 1 е равна на 1 мб или 1 мин или 1 смс. Което използваш...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Това не е стар. Ето https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/ - лилавото. Не е трудно да се намери, ако човек потърси.
С подобни оферти, нашите оператори изглеждат толкова изостанали...
С подобни оферти, нашите оператори изглеждат толкова изостанали...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Може ли да е миксирано,примерно 250 мин+300 смс+няколкостотин мб или избраш едно от трите,ако е първия вариант това е супер интересна комбинация!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
имаш 2500 единици, харчиш ги както искаш...за мин, за смс, за интернет...което ползваш това ги намалява. Като смс и мин само към други оператори мисля се приспадат от тези 2500, към ориндж са беплатни. И 300 мин и смс към Европа са отделно.
И водафон румъния имат подобен предплатен, само че там са различни условията, даже май повече единици даваха - 3 или 4000 за 8 евро, но по малко международни минути.
И водафон румъния имат подобен предплатен, само че там са различни условията, даже май повече единици даваха - 3 или 4000 за 8 евро, но по малко международни минути.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Кога ще ги стигнем румънците......
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
А тук един боб имаше и искат да го премахнат
Re: Боб с 2 годишен договор!
Голям мерак да пробутат двугодишен договор!
Дъщерята ползва карта на Боб водеща се на мое име. Картата е от много години и естествено договорът е безсрочен. Някогашното дете вече порасна и иска да си я прехвърли да е на нейно име, но не желае да е на срочен договор. Има си причини, а и се налага прехвърлянето да стане бързо.
Да, но греда! От Боб отказаха при прехвърляне на нейно име да предложат безсрочен договор, въпреки, че на сайта им има такива. Било записано в общите условия, че в такава ситуация можело да се мине само на срочен договор. Едва ли не, като компромис - едногодишен. За преминаване на предплатена карта /на А1/ - трябвало да се изчака едим месец не знам защо си. Появи се и мениджъра на офиса, но и той повтори същото.
Непосредствено до офиса на А1 /те го играят и офис на Боб/ беше офиса на Виваком, където формалностите по прехвърлянето и смяната на титуляра отнеха десетина минути.
Дъщерята ползва карта на Боб водеща се на мое име. Картата е от много години и естествено договорът е безсрочен. Някогашното дете вече порасна и иска да си я прехвърли да е на нейно име, но не желае да е на срочен договор. Има си причини, а и се налага прехвърлянето да стане бързо.
Да, но греда! От Боб отказаха при прехвърляне на нейно име да предложат безсрочен договор, въпреки, че на сайта им има такива. Било записано в общите условия, че в такава ситуация можело да се мине само на срочен договор. Едва ли не, като компромис - едногодишен. За преминаване на предплатена карта /на А1/ - трябвало да се изчака едим месец не знам защо си. Появи се и мениджъра на офиса, но и той повтори същото.
Непосредствено до офиса на А1 /те го играят и офис на Боб/ беше офиса на Виваком, където формалностите по прехвърлянето и смяната на титуляра отнеха десетина минути.
Re: Боб с 2 годишен договор!
Ти колко офиса посети ? И друго боб са си А1 или мтел. Просто стартираха отделно. И да знаеш продавачите са на % и винаги гледат да набутат нещо за повече €.
И много зависи как ще подходиш с тях
И много зависи как ще подходиш с тях