"BOB" ще намаляват цената на стартовия пакет:
http://www.bob.bg/index.php?
"BОB" ще намаляват цената на стартовия пакет
Re: "BОB" ще намаляват цената на стартовия пакет
хахахах, е това ли успяха да измислят? :D Прилича ми на ония глупости преди: Препрати това писмо на 25 човека до 1 час и 4 мин. иначе ще те удари трион от петия етаж, баба ти ще се пребие по стълбите в двора, гаджето ще ти бие шута, а котката ти ще проговори какъв чекид*ия реално си и боб ще свалят стартовия пакет на 9.90 :D :D :D
Re: "BОB" ще намаляват цената на стартовия пакет
м******** те така или иначе смятат да смъкнат цената
само трафик да им правим:)виж стартовия пакет ако е 0 лв може(woo)Мтел иска вече 9.90 за нова карта , ако имаш друга карта плащаш само 4.90
нал трябва да пълнят гушите
дпори и така пак са най-добрите от другите вива и теленор, които мтел ги издуха
:)
само трафик да им правим:)виж стартовия пакет ако е 0 лв може(woo)Мтел иска вече 9.90 за нова карта , ако имаш друга карта плащаш само 4.90
нал трябва да пълнят гушите
дпори и така пак са най-добрите от другите вива и теленор, които мтел ги издуха
:)
Re: Re: "BОB" ще намаляват цената на стартовия пакет
Все още върви флаш-банер на сайта на БОБ, но стартовия им пакет вече е 9.90 лв. Така е от около седмица - питах в магазина.
Re: Re: Re: "BОB" ще намаляват цената на стартовия пакет
Това е добре а ще пуснат ли минутки и мб-повече впредвид теленорската и вивакомската оферта все пак Теленор дават 4 гига зй 15 кинта:), а и не искат такси както при Боба за абсолютно всичко(no)
Re: Re: Re: Re: "BОB" ще намаляват цената на стартовия пакет
Тия теленорците вярно пуснаха реконтра на вивата.
------------
15лв = 1000мин и 4000мб нет. При вива е 2000мб и се дели. браво на теленор. Да видим Мтела ще отговори ли? нещо се ослушват още, ама подобна оферта нямат.
------------
15лв = 1000мин и 4000мб нет. При вива е 2000мб и се дели. браво на теленор. Да видим Мтела ще отговори ли? нещо се ослушват още, ама подобна оферта нямат.
Re: Re: Re: Re: "BОB" ще намаляват цената на стартовия пакет
извинявай за офтопика...
има дума предвид или имам предвид. Няма в предвид, на предвид, впредвид
има дума предвид или имам предвид. Няма в предвид, на предвид, впредвид