БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Re: БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори

Мнение от afficionado » 20 окт 2011, 10:45

[Quote]Е да де затва иде реч - ако си в чужбина гориш с номера.[/Quote]
На това му се вика "да търсиш под вола теле". Има сто начина да създадеш някаква активност по картата, даже и да си в чужбина. И като си загубиш тази сметка, като се върнеш, ще си откриеш нова И също така има още три други телекома с десетки оферти за най-взискателни потребители, така че стига с този плач.:)

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 20 окт 2011, 10:53

Услугата като цяло е добра и си е заела свободна нишичка... Конкуренция има или поне се симулира някаква...
Нека който си е взел карта на Боб да каже и съответно да сподели впечатления от ползването?

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 20 окт 2011, 10:57

[Quote]Хаха ужасно е, жалко, че всички не говорим по 6 месеца :)[/Quote]
Хаха,много смешно,нали?

Условието само по себе си е нормално за подобен род тарифа,проблема е че ти и няколкото платени драскачи от вашия офис многократно изтъкнахте,че нямало скрити условия!
Вчера имах "удоволствието" един младеж със синя шапка да ме запознае с "новия" мобилен оператор БОБ.Даже ми пъхна и една промоционална брошура,в която доста отчетливо беше написано-[B] "Без скрити условия"[/B].Само че в същата тази брошура никъде не беше написано нито за 6 месечния срок,нито за за 3,90 лв за деактириране на пощата,нито за таксуването 60/60!

А още по-големия проблем е,че мнозинството от хората,които проявяваха интерес, никога няма да посетят интернет страницата ви,за да разберат тези "нескрити" условия!
Между другото,когато се визира термина "скрити условия" аз разбирам не това,че не са обявени,а това че са извън общоприетото.
Та таксата от 3,90 лв за гласовата поща и таксуването 60/60 съвсем не е нещо общоприето в мобилния бранш! Вземи го обясни на шефовете си,ако въобще някой ден имаш досег до тях!

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 20 окт 2011, 11:01

не е имало преди, защото боб нямаше тогава. :-)
Ами ето още едно скрито условие, а толкова се напъваха да доказват че нямало скрити условия! (no)

Paffkata™

Мнение от Paffkata™ » 20 окт 2011, 11:02

определено няма да се задръсти, защото няма да има и толкова голям брой желаещи.

Paffkata™

Мнение от Paffkata™ » 20 окт 2011, 11:06

titan, като цяло си прав, но я ми кажи българин живеещ в чужбина и си идва лятото само за 1 месец, прехвърлил си е номера от Прима на боб, номера ползва от 10 години и всички знаят че е в Бг еди кой си месец примерно август и няма потребление от 6 месеца? Ако има, как да си плати? Незнае за epay.bg и др. варианти за плащане или пък просто забрави защото е свикнал 11 месеца да не си ползва картата.
Или пък специално заради ментел да прави изходящи разговори от чужбина? А после нали ако не плати пак важи същото условие за спиране на номера.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 20 окт 2011, 11:10

[Quote]Тема: Re: БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори
Автор: Paffkata™
Публикувано: 20.10.2011 11:02

определено няма да се задръсти, защото няма да има и толкова голям брой желаещи.[/Quote]

Какво няма да се задръсти?
Amdocs едва-едва работи в момента, БОБ ще я ползва без хисторито от преди, но грешки не са изключени.

Paffkata™

Мнение от Paffkata™ » 20 окт 2011, 11:11

имах предвид че няма да има голям желаещи да ползват боб.

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 20 окт 2011, 11:35

[Quote]Хаха,много смешно,нали?

Условието само по себе си е нормално за подобен род тарифа,проблема е че ти и няколкото платени драскачи от вашия офис многократно изтъкнахте,че нямало скрити условия!
Вчера имах "удоволствието" един младеж със синя шапка да ме запознае с "новия" мобилен оператор БОБ.Даже ми пъхна и една промоционална брошура,в която доста отчетливо беше написано- "Без скрити условия".Само че в същата тази брошура никъде не беше написано нито за 6 месечния срок,нито за за 3,90 лв за деактириране на пощата,нито за таксуването 60/60!

А още по-големия проблем е,че мнозинството от хората,които проявяваха интерес, никога няма да посетят интернет страницата ви,за да разберат тези "нескрити" условия!
Между другото,когато се визира термина "скрити условия" аз разбирам не това,че не са обявени,а това че са извън общоприетото.
Та таксата от 3,90 лв за гласовата поща и таксуването 60/60 съвсем не е нещо общоприето в мобилния бранш! Вземи го обясни на шефовете си,ако въобще някой ден имаш досег до тях![/Quote]
Услугата галсова поща не е стандартен сървис а допълнителен, и не я заплащаш :) кажи ми защо да бъде сложена в БРОШУРА която е направена да представи на кратко ТАРИФАТА а не допълнителните услуги. Условието не е скрито :) Методите на тарифиране са описани в договора съвсем ясно :) както е при всеки оператор :) а и още нещо, всяка услуга без МАТ или обвързване има валидност, ако не се ползвва картата, за какво боб да пази номера а не го предаде за ползване на клиент. Ако искаш карта която да не я ползваш, си взимаш прима, боб имат идея да предават карти за да се говори с тях :) Знам, че грам не се интересуваш от реални факти, както и, че всичко е скрито за теб.... не си обективен въобще :) ама грам :)

hamara boy
Регистриран: 23 юли 2011, 14:59

Мнение от hamara boy » 20 окт 2011, 11:40

[Quote]н, и не я заплащаш кажи ми защо да бъде сложена в БРОШУРА която е направена да представи на кратко ТАРИФАТА а не допълнителните услуги. Условието не е скрито Методите на тарифиране са описани в договора съвсем ясно както е при всеки оператор а и още нещо, всяка услуга без МАТ или обвързване има валидност, ако не се ползвва картата, за какво боб[/Quote]
Викаш съкратения вариянт е по добре да се подвеждат хората?:D:D:D

Отговори