БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
Re: БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори
[Quote])За мен, Мтел ще си остане най-добрия оператор, с най-добрите услуги и най-атрактивните цени :)[/Quote](woo)Браво,хубав виц откога не бяхме се смяли така я пак:D
-
:D:D:D
и аз видях,че е доста забевен типчето :D
и аз видях,че е доста забевен типчето :D
Аз поне пиша грамотно! А фактите са си факти.
-
добре де,това ли искаше да кажеш или си имал нещо друго впредвид??!
;)(beer)
;)(beer)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Барни, братко ти печелиш наградата за хейтър на годината, честно :D сигурно мразиш и да мразиш нали :) хахахах
От днес си направих регистрация. Иначе форумът го следя сравнително отдавна. Толкова плява има, че вместо място за споделяне се е превърнал в рекламен за един оператор. Което е жалко де, но пък както си го направят потребителите така ще е. Малко хора има като теб от страна на операторите, които да помагат. Всичко е пълен смях! Както и да е, но платените списувачи да не мислят, че има балами, които според драсканиците им оформят някакво мнение. Напротив:D
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Всеки има право да си пише, аз също :) Много са хората които не са съгласни с мен и позицията ми спрямо М-Тел, тяхно право е... но има и обективни хора част от които се познавам лично с тях вече, друга с която бих искал да се запозная. Отделно, когато има реален проблем... как няма да се опитам да помогна..разбира се, че ще опитам! Иначе за така наречените "Платени" писачи, не мога да говоря официално а само лично :) голяма част от писачите са свързани с дадена организация която иска да популяризира себе си и главатаря си :) Много хора го виждат...
Пример е автора на тази тема, като видя негова тема пусната в този форум, знам, че обективност няма да намеря :)
Пример е автора на тази тема, като видя негова тема пусната в този форум, знам, че обективност няма да намеря :)
Друг пример ше ти дадем с платени драскачи, като Кокона или Мери така, че се срещат!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
То понеже всеки си пише каквото иска, затова "хейтърството" /каква прекрасна българска дума/ се лее навсякъде.
Затова и все повече от по-старите потребители или вече не влизат или просто не пишат.
А иначе аз смятам, че наистина обслужването в БЦ на Мтел е на относително най-добро ниво, е има си и там какво да се иска.
А за тези, които могат да си помислят, че съм и аз от групата на платените - не, защото ползвам основно услугите на Глобул и доста по-малко на Мтел.
Няма противоречие - последните 2 карти, които трябваше да закрия, не ги махнах точно заради читави условия, които ми бяха дадени и заради къртовските усилия на "сейф-а", които да ме запазят като клиент.
Та така!
ПП - да не забравя - Крейзи Харт, цените на апаратите са ви нереални и неактуални. Повечето де. Твъъъърде са високи. Само ще те помоля да не ми излизаш с номера, че вие продавате услуги, защото и крайните устройства ги продавате и то със сигурност на много добра печалба.
Затова и все повече от по-старите потребители или вече не влизат или просто не пишат.
А иначе аз смятам, че наистина обслужването в БЦ на Мтел е на относително най-добро ниво, е има си и там какво да се иска.
А за тези, които могат да си помислят, че съм и аз от групата на платените - не, защото ползвам основно услугите на Глобул и доста по-малко на Мтел.
Няма противоречие - последните 2 карти, които трябваше да закрия, не ги махнах точно заради читави условия, които ми бяха дадени и заради къртовските усилия на "сейф-а", които да ме запазят като клиент.
Та така!
ПП - да не забравя - Крейзи Харт, цените на апаратите са ви нереални и неактуални. Повечето де. Твъъъърде са високи. Само ще те помоля да не ми излизаш с номера, че вие продавате услуги, защото и крайните устройства ги продавате и то със сигурност на много добра печалба.