БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори
Re: БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори
За мен лично това с боба си е една добра пи-ар акция на мтел не знам колко клиента са привлеки към това но може да им се признае че съумяват да привличат вниманието
[Quote]Пример е автора на тази тема, като видя негова тема пусната в този форум, знам, че обективност няма да намеря [/Quote]
Мили ми Мен тел труженико,
От много време не пиша и не посещавам форума,но май добре ме помниш .:D
За ОБЕКТИВНОСТ на теб ти е Забранено да говориш,По простата причина,че се храниш от яслата на
оператора.Мозъкът ти е промит от тренингите и средата в която работиш.
А лично за мен компанията в която психиясваш и те е държи далеч от родното ти място(ти си знаеш от колко си километра)Случаят е приключил!
-Лиших Ви от ежемесечните си дотации.
Няма да споменавам,на кой плащам сега (да не би параноичното ти съзнание ме припознае за "колега"),но осезаемо парично бреме ми падна от раменете.Единствено не мога да си простя КАК съм бил с такива капаци да не погледна към другите оператори.
Мн успех в кариерата от мен,но не забравяй и да поглеждаш и Job.bg защото ще дойде момента в който ще се почустваш употребен и ..... !
(yes)(beer)
Мили ми Мен тел труженико,
От много време не пиша и не посещавам форума,но май добре ме помниш .:D
За ОБЕКТИВНОСТ на теб ти е Забранено да говориш,По простата причина,че се храниш от яслата на
оператора.Мозъкът ти е промит от тренингите и средата в която работиш.
А лично за мен компанията в която психиясваш и те е държи далеч от родното ти място(ти си знаеш от колко си километра)Случаят е приключил!
-Лиших Ви от ежемесечните си дотации.
Няма да споменавам,на кой плащам сега (да не би параноичното ти съзнание ме припознае за "колега"),но осезаемо парично бреме ми падна от раменете.Единствено не мога да си простя КАК съм бил с такива капаци да не погледна към другите оператори.
Мн успех в кариерата от мен,но не забравяй и да поглеждаш и Job.bg защото ще дойде момента в който ще се почустваш употребен и ..... !
(yes)(beer)
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
това за jobs.bg и употребяването беше грубо :D мамка му паднах от смях :D
dirk, приятелю, великолепно му го каза на това ментелско недоразумение. (yes)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Много добре казано, браво и все пак нещата няма да се променят това е: Ментел-това е твоя глас...
Здравейте читатели ,на поредния форум за оплуване на Мтел.Мога да ви посъветвам да не тарсите под вола теле,защото политиката на работа и в трите ни основни оператора е еднаква!
Това мнение е само твое и може да си го задържиш(no)
Основната част от оплУването в темата е основателно. Друг е въпросът кое с каква важност е за даден човек. [i]Политиката на работа[/i] в трите ни оператора става все по-близка, но все още НЕ е еднаква, да чукнем на дърво.
-
- Регистриран: 21 юни 2012, 00:47
До днес беше супербоба на Мтел,дали ще има нов боб,този път без уникални за България условия?
[B]Следващия Боб , ще е с нет но ограничен и, ще се казва Сърф уит Боб![/B];):D
Samsung GALAXY S22 Ultra