БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Re: БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори

Мнение от sports_man » 01 юли 2012, 22:11

[Quote][B]Следващия Боб , ще е с нет но ограничен и, ще се казва Сърф уит Боб![/B];):D [/Quote]
:D:D:D Тва ми хареса

Aloooshi
Регистриран: 26 фев 2007, 21:34

БОБ=МТел

Мнение от Aloooshi » 05 юли 2012, 09:42

често не пиша по форуми но като видях темата нямаше как да не ви светна за няколко неща.
Аз съм проектант и скоро правихме едни павилиони на БОБ в няколко града в БГ, дори някои вече може да са ги виждали вече, и което ме учуди че всички договори се подписваха с Мобилтел ЕАД (МТЕЛ). Което означава че БОБ = Мтел.
Поразровете се малко в нета и ще се обедите сами.
от там на татък :
-Тази тема е без мислена ( след като сравняваме Мтел с Мтел)
-Много ме е яд че Мтел си правят каквото си искат и манипулират хората (веднъж до като са към Мтел и втори път като се опитат да "избягат" от тях в БОБ)

Тези глупости никои не ви ги казва и реших да ги споделя, защото са за споделяне.

чао

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Re: БОБ=МТел

Мнение от Sharky_80 » 05 юли 2012, 10:19

Братле, ти май откри топлата вода?! Не мисля, че има човек с поне капка мозък в главата, които да незнае, че Боб е Мтел. Пище го на сайта на Боб в общите условия, както и при подписване на договор за мобилни услуги с Боб, същия е с Мтел. Аз лично засега съм доволен от Боб и не се чувствам манипулиран от Мтел/Боб.

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 05 юли 2012, 10:21

Всичко това го знаем повечето съфорумци тук приятелю;)
И мен ме е яд на Мтел и то много,но какво да се прави,погледнато реално всичко си е законно,просто по гаден начин прикоткаха бягащите от тях си пак към тях.Това чесно казано е жалка хитрост(angry)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 05 юли 2012, 11:03

[Quote]Това чесно казано е жалка хитрост[/Quote]
Но явно действа.:D
И все пак супер боб е доста изгоден, ако с тва М-Тел са искали да спечелят нови клиенти печелят!
Samsung GALAXY S22 Ultra

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 05 юли 2012, 12:19

Абе начина не е въобще гаден, защото договорите все пак са безсрочни и който не му хареса Боб-а може да се махне съвсем спокойно. До Alooshi:

[Quote]Тези глупости никои не ви ги казва и реших да ги споделя, защото са за споделяне.[/Quote]

Много неадеквакто и не на място мнение! Дори не си си направил труда да прочетеш малко мнения тук в темата, както и да отвориш сайта на Боб. Нито от Боб някога са криели връзката си с Мтел, дори напротив дори в сайта им си го пише, нито пък на потребителите не им е било неизвестно, че са към Мтел, а не към Боб. Та то от самото начато откакто започнаха да рекламират Боб-а по улиците със сините човечета стана обществена тайна, че зад тази марка стои точно Мтел. Явно само ти не си разбрал тогава :)

Dragomaneca
Регистриран: 05 юли 2012, 13:20

Мнение от Dragomaneca » 05 юли 2012, 14:47

Брат не ми зарежда линка , иначе ми стана много интересно какви са скритите условия, защото аз наскоро си взех боб и мисля, че ако искаш да говориш в рамките на бг това е най-изгодното, защото ти дава много минути към различни оператори. Иначе не се бях замислял за роуминга. Но да ти кажа - аз от 1 година се отказах да ползвам, защото ми излиза твърде скъпо.

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 05 юли 2012, 15:04

Така наречените "скрити" условия може да ги видиш тук: http://www.bob.bg/bob-tariff-plan/price/index.php. Та тези въпросни цени станаха известни като "скрити" условия заради непознаването на значението на думата скрит от част от българите. На тези хора бих им препоръчал да използват тълковен речник!

D_Pasarela
Регистриран: 29 юни 2012, 14:42

Мнение от D_Pasarela » 05 юли 2012, 15:57

Не виждам да има скрити условия. Онзи ден си взех и договора нарочно го изчетох внимателно, защото знаех, че може и да има шменти капели, ама според мен от мтел са си взели поука и сега при лансирането на този бранд внимават яко.

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 05 юли 2012, 16:13

http://technews.bg/article-26405.html според тебе според мене, мисля най-добре да престанеш да се правиш на дръж ми шапката :)

Отговори