БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори

Мнение от KOBRETI » 05 юли 2012, 16:23

Това какво общо има с Боб?

Между другото, не бъркайте понятията. Компанията се казва МОБИЛТЕЛ. 2-те марки, които предлага Мобилтел като мобилни услуги са Мтел и Боб... Не виждам нещо лошо да предлагаш различни марки.

Компаниите, които продават Кока-кола, Нестле, Милка и т.н. също продават много продукти с различни марки...

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 06 юли 2012, 08:26

Именно. И няма нищо лошо да сравняваме Мтел с Боб, а няма да сгрешим, ако кажем, че първото е най-лошото нещо предлагано на българския пазар, а второто с тарифен план СуперБоб е най*доброто, що се отнася за разговори. Дори по скрити условия не могат да се съревновават;)

Мтел-БогатияОператор
Регистриран: 08 юли 2012, 16:23

Мнение от Мтел-БогатияОператор » 08 юли 2012, 16:32

Няма никакви скрити условия,при Мтел никога няма скрити условия,всичко си е точно (yes)

petar258
Регистриран: 17 сеп 2009, 18:12

Мнение от petar258 » 09 юли 2012, 11:26

Няма скрити условия, но за втори месец пишат по 4 кб интернет, при положение че телефона няма настройки за интернет и ммс и няма как да стане това. Това са само 4.8 ст. но ако го правят на всичките си клиенти може да се събере добра сума. Стари мтелски номера... :D

А по въпроса с интернета, подвеждат се само хора които не са свикнали да четат всичко. Аз от самото начало на промоцията си направих сметка че се падат по 15 лв. на месец и прецених че това е изгодно за мен. За съжаление те са преценили че не е изгодно за тях защото вече няма такава промоция. :D

bravia
Регистриран: 09 юли 2012, 11:50

Мнение от bravia » 09 юли 2012, 11:55

Нищо не мога да прочета, ама бая време си отделих да прочета договора и не виждам нищо скрито в него като условия. Според мен засега това е една от най-коректните услуги.

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 09 юли 2012, 13:06

[Quote]За втори месец пишат по 4 кб интернет, при положение че телефона няма настройки за интернет и ммс и няма как да стане това. Това са само 4.8 ст. но ако го правят на всичките си клиенти може да се събере добра сума. Стари мтелски номера... :D[/Quote]
Защо ли не съм изненадан :D

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 09 юли 2012, 14:34

Не знам каква може да е причината при теб, но аз засега нямам проблем с kb-ти интернет. Следя 4 телефона и сметките им в БОБ и за 1 месец досега на никой от тях не е начислен интернет. Естествено ако това се случи то изобщо няма да се замислям, ами веднага ще споделя тук.

4i4oBo
Регистриран: 25 дек 2009, 21:21

Мнение от 4i4oBo » 12 сеп 2012, 16:42

И така - че нещо ми се прецака дългото обяснение,

ВСИЧКИ, НА КОИТО М-ТЕЛ НОМЕР ИМ Е БИЛ "ЛЮБИМ НОМЕР", НО ПО НЯКОЕ ВРЕМЕ ТОЗИ НОМЕР Е ПРЕМИНАЛ КЪМ БОБ, БИВАТ ЦАКАНИ ОТ ТОЗИ МОМЕНТ НАСАМ С ПЛАЩАНЕ НА УЖ "ЛЮБИМИЯ НОМЕР"

ЗАЩОТО НОМЕРЪТ ПРОДЪЛЖАВА ДА СТОИ В СИСТЕМАТА КАТО БЕЗПЛАТЕН (УЖ ДЕ) А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПЛАЩАТЕ ТА СЕ КЪСАТЕ !

ВИДЯХ В М-ТЕЛ АКАУНТА СИ ДНЕС, НОМЕРЪТ Е ОЩЕ В СПИСЪКА МИ С БЕЗПЛАТНИ НОМЕРА, ПРЕДИ НЯКОЕ ВРЕМЕ БЯХ ИСКАЛ И АВТОМАТИЧНА СПРАВКА С SMS - И ОТГОВОРЪТ БЕШЕ ОТНОВО-БЕЗПЛАТЕН ОБАЧЕ - НА-НАЙ !

ДНЕС ОБАЧЕ ИМ СЛОЖИХ ТЕЖКА ЗАДАЧА, ДА ПРОВЕРЯВАТ ЩО СА МИ ВЗЕЛИ ПАРИТЕ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ С ТОЗИ УЖ "БЕЗПЛАТЕН НОМЕР". ОБЕЩАХА ПОДРОБНА ПРОВЕРКА И ДА ВИДИМ.

НО ИМАМ ДОСТАТЪЧНО АРГУМЕНТИ ЗА ИМ НАПРАВЯ НЕПРИЯТНОСТИ КЪДЕТО МОЖЕ И ТРЯБВА !

mod edit: Мнения на написани на капс не се толерират.
vladovn

purko1
Регистриран: 18 сеп 2008, 23:04

Мнение от purko1 » 12 сеп 2012, 18:04

беше коментирано това положение в други постове не помня дали в тази тема че мтелски номер пренесен в друга мрежа за каквато се смята и боб не е вече мтелски номер и не можеш да ползваш преференции към него. демек ти трябва план с минути към всички мрежи за да говориш свободно с него или и ти да минеш на боб
:D

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 12 сеп 2012, 19:06

това не важеше ли само за новите абонаментни планове от Мтел, т.е. номер от Боб не може да бъде любим, както и при включени минути в мрежата на М, тарифирането към Боб е като към друг оператор?!?
Иначе аз точно по тази причина си взех една двусимкова нокия, в единия слот старата Прима, чиито номер е познат и удобен за всички мои контакти от мрежата на М, а в другия слот пренесен номер от Прима за 6лв. към Боб. Така няма подведени приятели и роднини, а от Боб-а звъня само на случайни номера (по обяви, оферти, клиенти), за които нямам минути от Глобулската карта;)

Отговори