БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Re: БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори
@КОБРЕТИ
[B]Аз всъщност същото, което и ти казваш казвам та съм малко объркан защо към мен ти е постинга?!
[/B]
Че аз цяла тема, възхваляваща революцията БОБ съм създал (преди тази е) - http://www.mobilebulgaria.com/forum/365464/1/1/0/012-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%83%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%BE%D0%B1
---
[B]Аз всъщност същото, което и ти казваш казвам та съм малко объркан защо към мен ти е постинга?!
[/B]
Че аз цяла тема, възхваляваща революцията БОБ съм създал (преди тази е) - http://www.mobilebulgaria.com/forum/365464/1/1/0/012-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%83%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%BE%D0%B1
---
[Quote][B]Ако няма 6 месеца активност по сметката, договорът (има договор, да) се закрива автоматично и губиш номера.[/B][/Quote]
Ето нещо което до сега не беше коментирано и което не е особено приятно. Поне да беше 12 месеца....
Ето нещо което до сега не беше коментирано и което не е особено приятно. Поне да беше 12 месеца....
-
Аааа гадост. Това къде го прочете, аз съм го пропуснал.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Хаха ужасно е, жалко, че всички не говорим по 6 месеца :)
Явно колегата afficionado се е информирал за да го постне тук....
Абе аз като ви разправям да не се превъзнасяте толкова, вие...... и кво излиза предплатените прибързано ги пратихте в небитието....
Абе аз като ви разправям да не се превъзнасяте толкова, вие...... и кво излиза предплатените прибързано ги пратихте в небитието....
Е ти може и да говориш, но както казвахте и се гласяхте картите боб да са алтернатива изцяло на предплатените и видиш ли без зареждане да ти стои вечно като втора алтернатива - не става!
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Пише го в стандартния договор...Добре де, толкова ли е сложно да се похарчат 12 ст. за минута разговор на 6 месеца и срокът ти се удължава? Това даже е по-изгодно от предплатена карта, където за продължаването трябват 10 лева? Би било трудно само ако си в чужбина?
От друга страна, това е един много елегантен начин за прекратяване на услугата, без кавито и да е разправии. Спираш да ползваш и толкова. Така и системата им няма да се задръсти от недействителни абонати...
От друга страна, това е един много елегантен начин за прекратяване на услугата, без кавито и да е разправии. Спираш да ползваш и толкова. Така и системата им няма да се задръсти от недействителни абонати...
-
Е да де затва иде реч - ако си в чужбина гориш с номера.
[quote]Ако няма 6 месеца активност по сметката, договорът (има договор, да) се закрива автоматично и губиш номера.[/quote]
E това си е скрито условия отвсякъде.(no)
[quote]Добре де, толкова ли е сложно да се похарчат 12 ст. за минута разговор на 6 месеца и срокът ти се удължава? [/quote]
Ами сложно е, ако не си в страната.;)
E това си е скрито условия отвсякъде.(no)
[quote]Добре де, толкова ли е сложно да се похарчат 12 ст. за минута разговор на 6 месеца и срокът ти се удължава? [/quote]
Ами сложно е, ако не си в страната.;)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
[Quote]Е да де затва иде реч - ако си в чужбина гориш с номера.[/Quote]
Винаги май така се получава тъкмо да си върнеш донякъде доверието към тази компания, и винаги има уловка някъде там с дребен шрифт, защо постъпвате така с клиентите си кажете?
@Крейзи, така ли мислите да привличате клиенти? Кажи ми как ти би ме спечелил като клиент, никога не съм ползвал ваши услуги, но в един момент реша да ви се доверя въпреки коментарите за вас в десетки форуми на опарени, ядосани потребители?
Винаги май така се получава тъкмо да си върнеш донякъде доверието към тази компания, и винаги има уловка някъде там с дребен шрифт, защо постъпвате така с клиентите си кажете?
@Крейзи, така ли мислите да привличате клиенти? Кажи ми как ти би ме спечелил като клиент, никога не съм ползвал ваши услуги, но в един момент реша да ви се доверя въпреки коментарите за вас в десетки форуми на опарени, ядосани потребители?