BOBA лъжат
BOBA лъжат
Проверявайте си редовно безплатните минути. Боба надписва и тях, редовна практика при ЕмТелА. .Бях прекаран със 20 кинта !Значи съм изговорил към 1000 минути .Чудя се дали не съм[B] SEX [/B]тилифон!(woo).Ех че взе да се размирисва от тоззз боб .Вълкът нрава си мени но козината не !(whistle)(whistle)(whistle)(whistle)(whistle)(whistle):P:D:S(woo)(woo)(woo)И замириса на боб,а не на море:))))
Re: BOBA лъжат
Вече 10 месеца с Боб и не съм имал никакви проблеми с таксуването, а редовно си проверявам сметката и оставащите минути.
Я пусни копие от фактурата... Иначе си говориш глупости...
[Quote]Вече 10 месеца с Боб и не съм имал никакви проблеми с таксуването, а редовно си проверявам сметката и оставащите минути.[/Quote] (yes)
95% са безсрочни договори, смеят ли да се издънят;)
именно затова и се отказвам от тях
Скоро да сте видяли опашка пред офис на боб?
не нали!760 мин са ми написали ,а винаги си ги гледам и следя минутите.Как мога да докажа че съм не съм ги изговорил, е не мога- нал тъй.маОт си въртят брояча колко си щат, като при НЕк затова ви го казвам
Скоро да сте видяли опашка пред офис на боб?
не нали!760 мин са ми написали ,а винаги си ги гледам и следя минутите.Как мога да докажа че съм не съм ги изговорил, е не мога- нал тъй.маОт си въртят брояча колко си щат, като при НЕк затова ви го казвам
Не знам брат, ние ти казваме, че при нас проблеми не е имало, и мои познати не са имали. Мисля, че можеш да си пуснеш жалба в КЗП, не знам къде точно се правят тези неща. До сега не ми се е налагало да подавам жалби, никога не са ми давали завишени сметки, не само Боб, а и останалите... За офисите им не знам, плащам си сметките онлайн.
[Quote]Скоро да сте видяли опашка пред офис на боб?[/Quote]
Скоро не съм виждал опашка пред офис на който и да е от операторите!
[Quote]760 мин са ми написали ,а винаги си ги гледам и следя минутите.Как мога да докажа че съм не съм ги изговорил, е не мога- нал тъй.маОт си въртят брояча колко си щат, като при НЕк затова ви го казвам[/Quote]
Чак пък 760 мин.? Това не ми звучи сериозно, сам ли го измисли или някой ти го продиктува?! Нали има подробна разпечатка и там може да видиш с кого и колко си говорил. Мисля, че ни губиш времето само!
И да оправиш правописа, че много се напрягам докато разбера какво искаш да кажеш!
Скоро не съм виждал опашка пред офис на който и да е от операторите!
[Quote]760 мин са ми написали ,а винаги си ги гледам и следя минутите.Как мога да докажа че съм не съм ги изговорил, е не мога- нал тъй.маОт си въртят брояча колко си щат, като при НЕк затова ви го казвам[/Quote]
Чак пък 760 мин.? Това не ми звучи сериозно, сам ли го измисли или някой ти го продиктува?! Нали има подробна разпечатка и там може да видиш с кого и колко си говорил. Мисля, че ни губиш времето само!
И да оправиш правописа, че много се напрягам докато разбера какво искаш да кажеш!
що да ви гъбаркам ,толкоз са ми писали!Но искам да попитам така и така всеки си следи сметките и гледа да не надвиши безплатните минути.FUCKтурата ти излиза и ти начислили с 260 мин повече!!!Ся да ми каже някой как може да докаже,че не е превишил лимита.НИ МОЖЕШ , тва са стари ментелски номера:|
Провери ли си в месечната фактура отчета за изговорените минути?
Аз имах същия случай този месец с Глобул. Оказа се, че след проведен разговор нито аз, нито отсрещната страна е затворила и сме си \"говорили\" още час.
Аз имах същия случай този месец с Глобул. Оказа се, че след проведен разговор нито аз, нито отсрещната страна е затворила и сме си \"говорили\" още час.