Бонус минути на смартбоб+
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
пусни интернета и ще се занулят.
Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Тази сутрин го ползвах.
Re: Бонус минути на смартбоб+
Обади се на оператор, може "каката" да ти е объркала плана ;)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
и при мен пише 500 използвани 0 неизползвани, но не съм го пускал още. като го пусна и се разменят веднага 0 500
При мен още по-странното е освен, че не са занулени МB-тите, не ми излизат като опция Национални минути. :) Имам само МБ?!
Вчера се обаждах на 123 тъй като имах текуща сметка, а boombob+ ми беше активиран на 30ти :) Колежката ми казва, че съм имал смс-и и се оказва, че неизрасходените 500 смс-а са били премахнати при преминаването към новия план. Не трябваш ли да ги имам до 3ти, след като имам платена цвла такса за Супербоб и частична за boombob+ ?
Вчера се обаждах на 123 тъй като имах текуща сметка, а boombob+ ми беше активиран на 30ти :) Колежката ми казва, че съм имал смс-и и се оказва, че неизрасходените 500 смс-а са били премахнати при преминаването към новия план. Не трябваш ли да ги имам до 3ти, след като имам платена цвла такса за Супербоб и частична за boombob+ ?
Минутите ще се появят, когато изговориш поне една.
При мен също не са занулени мегабайтите.
При мен се оправиха след спиране и пускане на нета. Само че са завишени с около 20MB (телефона казва, че съм използвал 10MB, сайта казва 30MB).
Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
И при мен се оправиха по този начин.
Тези дни много трудно ми се зарежда сайта на БОБ. При вас как е?
Тези дни много трудно ми се зарежда сайта на БОБ. При вас как е?
Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Същата работа. Мобилтел от толкова икономия, чак не са заделили ресурс за сайта на боб.