Бонус минути на смартбоб+
Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
На мен ми излизат само 2000мб в отстъпки!Нарочно изговорих една минута и още не ми излизат в пакета с отстъпки,само Мб се показват!
Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Fail-нали са яко, проблема е повсеместен. При мен първо ми излизаха 1000 mb, сега са 1500, като отида и ги надробя ще станат 2000, ама защо трябва така да става.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Внимание
Тази информация не може да бъде предоставена за вашия абонаментен план
това ми излиза на отстъпки
Явно е заради огромния прилив на нови абонати.А може би защото нямам потребление още......
Тази информация не може да бъде предоставена за вашия абонаментен план
това ми излиза на отстъпки
Явно е заради огромния прилив на нови абонати.А може би защото нямам потребление още......
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Ясно - Amdocs-а пак се скапа. Дано после не излязат 1-2к сметки.
Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Аз нямам такива проблеми.Сутринта като станах в 6.00ч имах два смс-а,пакета ви е деактивиран и пакет ви е активиран.Зачудих се,проверих минутите и мегабайтите и бяха 1000 на 2000,преди това бях на 500 на 500.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Въпреки че съм изговорил поне 10 мин от тези 300 все още не са ми отчели потребление,явно им се е бъгнала системата.
Сутринта получих смс че минавам на новата им тарифа пък минутите ми не са мръднали чудно дано го оправят че че хвърчи перушина
Сутринта получих смс че минавам на новата им тарифа пък минутите ми не са мръднали чудно дано го оправят че че хвърчи перушина
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Спокойно, понякога показва нощем и сутрин, че "информацията не може да бъде предоставена за този план", но си ги отчита гарантирано. Ще ги видите на по-късен етап.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Струва ми се, че системата на боб не е издържала на наплива :D И при мен отчита оставащите 15 МБ от миналия месец, а не новите.
Иначе всяка вечер в полунощ системата излиза в "профилактика" и човек не може да си провери нито минути, нито МБ :) Кой знае откога е така?
Иначе всяка вечер в полунощ системата излиза в "профилактика" и човек не може да си провери нито минути, нито МБ :) Кой знае откога е така?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
От две години е така. Нощем никакви проверки.
Re: Бонус минути на смартбоб+
И при мен има проблем от сутринта. Трафикът се отчита коректно и своевременно, докато националните минути изобщо не фигурират в "отстъпки".