Бонус минути на смартбоб+
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Звънях на оператор казаха ми че евентуално ще ми бъдат добавени тези 200 мин и че заявлението за смяна на тарифа може да се е изгубило някъде поради големия интерес към техните програми,ще почакам още малко и директно ще си пусна жалба в комосията за защита на потребителите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Ти от каква тарифа преминаваш на smartbob+?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
От смартбоб+ 300 min на смартбоб+ 500 мин и съм платил 10 лв в началото още за да ми добавят новите 200 минути
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Понеже не съм запознат със историите във боб - когато плати за смяна на тарифа, подписа ли анекс към договора ти?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Да подписах и си платих издадоха ми и касова бележка !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Днес бях в офис на боб показаха ми че в компютъра им излизам с 500 мин отстъпки а не както ми изписва 300 сайта им явно нещо се е сдухал,а иначе се разбраХ да спрат картата ми за 5 месеца ще ходя в англия и ше ви пиша за тамошните оперАтори
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Здравейте все още в отстъпки ми пише че имам 300 безплатни мин а не 500 kakто трябваше да са мискех че ще го оправят в техния компютър в офиса им ми излиза че имам 500 а тук само 300
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Как пък точно на теб се случи,дето толкова го хвалиш тоя боб.Между другото аз имам слим боб и също съм доволен като цяло.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
Еми случи се може би е само при мен,но искам да питам някой със същата програма дали в отстъпки му излизат 500 мин?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бонус минути на смартбоб+
[Quote]Здравейте все още в отстъпки ми пише че имам 300 безплатни мин а не 500 kakто трябваше да са мискех че ще го оправят в техния компютър в офиса им ми излиза че имам 500 а тук само 300 [/Quote]
Знам, че звучи тъпо, но можеш ли да изчистиш кеша и др. данни на бролзъра ти. Можеш да пробваш от стационарен комп, а не през телефона. Успех. :)
Знам, че звучи тъпо, но можеш ли да изчистиш кеша и др. данни на бролзъра ти. Можеш да пробваш от стационарен комп, а не през телефона. Успех. :)