BONUSI BEZKRAI shte badat ograni4eni

Stan*
Регистриран: 05 май 2005, 13:23

Re: BONUSI BEZKRAI shte badat ograni4eni

Мнение от Stan* » 11 юни 2007, 23:34

И аз не вярвам в тези "слухове". Доста нелогично звучи вивател да направят подобно нещо, след като толкова време полагат усилия да се позиционират на пазара като оператор, предлагащ най-изгодните /финансови/ условия. А и едва ли се притесняват от тези 500 мин, които дават в собствената си мрежа (при положение, че вече дават и 1000 мин), дори напротив - те стимулират потреблението на ваучерите им с минути за национални разговори.

Kevin_ss
Регистриран: 29 дек 2005, 00:08

Мнение от Kevin_ss » 14 юни 2007, 01:11

Малко политика

Бонуси безкрай представлява ядрото на абонатите на Вивател. За лоялността си (когато е трябвало) към оператора, те получават безплатни разговори в мрежата му и ще я получават. Тези абонати лобират върху хората около себе си за безспорните предимства, да си абонат на Вивател. От друга страна се стимулира закупуването на ваучери от 20 лв. нагоре. Безплатен обяд - няма, но не забравяте, че освен изходящи разговори, има и входящи! Абонатите на другите мрежи, когато ви избират и говорят с вас - заплащат на оператора за това. Вивател иска да има сигурни и постоянни абонати. Вярно е, че печалбата на опрератора е малка, но знаете - тези карти са лимитирани и не се намират вече.

HITMANN
Регистриран: 08 фев 2007, 03:08

Мнение от HITMANN » 18 юни 2007, 23:31

Аз работя в вивател и изрично проверих това и мога да кажа че тези карти сте си важат до край а това наистина са само спекули

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 19 юни 2007, 03:29

ето един истински българин
HITMANN
дай да ти стисна ръката а я кажи какво става с офертата ви за лятото за предплатените много се забави нещо?
що тъй?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

btkmobail
Регистриран: 22 фев 2007, 13:42

Мнение от btkmobail » 19 юни 2007, 12:37

Еййй пубери пестанете да пускате подобни слухове!!!!Кажи ми човека който познаваш на каква позиция работи в компанията ако не е тайна!Аз работя от 2г в компанията и ти казвам,че говориш абсолютни измислици!!!!
Няма да се ограничават картите!!!Това са глупости!!!Това да не ви е глобул!!!!

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 19 юни 2007, 17:54

Не знам дали е слух или не,но пич точно ти да опровергаваш информацията е най-малкото некоректно,да не кажа смешно!
Не знам служител ли си във Вивател или просто някакъв неграмотник с голяма мечта в живота си да работи за третия мобилен оператор,но като ти гледам обявите нещо не будиш доверие,ама хич.
Май опровергаваш слуховете,за да можеш да продадеш безценните си карти,а?
http://mobilebulgaria.com/obiavi/view.php?id=229749
Като гледам и съвсем "скромна" цена си им сложил- "само" 80 лв.Е,сега разбирам защо с такава разпаленост твърдиш,че е лъжа!
Давайййй народе,грабете,че не останаха.Евтино ги дава човека,днеска има,утре няма(бонуси)!

P.S. Между другото и аз не вярвам в тоя слух,ама разни печалбарчета да ни "отварят" очите...някак си не ми харесва!

btkmobail

Мнение от btkmobail » 19 юни 2007, 19:53

Ей смешко хайде преди да говориш да провериш става ли???
Пуснал съм една карта за продажба,написал съм и номера даже и обявата е от преди месец!!!Картата е продадена за 65лв три дена след като я пуснах!!!Момчето дойде до нас и остана доволен!Так,че скапано ти мнение не ме интересува!!!!
А относно мечтите ми не се притеснявай!!!
Омръзнало ми е от такива галоши като теб!!!
Когато си купиш нещо от мен и не си доволен тогава ще ме наричаш мошенник!!!!

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 19 юни 2007, 20:01

Като стана дума за галоши, би ли ми казал кога съм те наричал мошеНник? И не е лошо да се научиш как се пишат някои думи в българския език,че пак опираме до галошите,или в твоя случай до цървулите!

btkmobail

Мнение от btkmobail » 19 юни 2007, 20:35

Не си така ли???"печалбар" и т.н. !!!!Да си беше направил труда първо да видиш,че съм пуснал една единственна карта за продан преди да дрънкаш спамерските си глупости!!!!Не си ти човека който ще ми казва за колко ще пускам картата за продан!Щом съм я продал за 65лв значи цената е добра!!!!
При положение,че автора пуска неверни данни от типа "жълт шок" и т.н. е нормално да го опровергая!!!Хайде лягай да спиш спокойно!!!
Изобщо не смятам повечеда си правя труда да ти отговарям повече на глупавите твърдение!!!!

Лека вечер "паяче от село"

jojobaba
Регистриран: 17 юни 2007, 21:38

Мнение от jojobaba » 20 юни 2007, 10:59

някой да продава вивател-бонуси безкрай?

Отговори