BONUSI BEZKRAI shte badat ograni4eni
Re: BONUSI BEZKRAI shte badat ograni4eni
Имам и едно питане още: картите от тая промоция поимени ли са? Питам във връзка със следното: ако си купя такава карта, може ли човека от който я купя, да я обяви във Вивател за открадната или загубена и съответно да я спрат, а на него да му дададт нов дубликат!
Картите не са поименни!!!
Ако желаеш се обаждаш по време на покупката от човека на 123 и си оставяш данните като собственик на картата!Така ще бъдеш спокоен!!!
Внимавай много,защото има много мошенници които препродават една карта по няколко пъти!!!!
Ако желаеш се обаждаш по време на покупката от човека на 123 и си оставяш данните като собственик на картата!Така ще бъдеш спокоен!!!
Внимавай много,защото има много мошенници които препродават една карта по няколко пъти!!!!
ОК, благодаря ти btkmobail! И все пак някой няма ли карти за продан?
изчакай очаква се скоро да има лятна промоция за предплатените карти на вивател!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
apolon25, мерси за сведението, но наистина ли мислиш, че ще пуснат подобна промоция за лятото! Или пък имаш сигурна информация? :)
незнам каква ще е но до края на месеца ще е
факт.
ако си спомняш миналата годи с летните свалки за 15 лева даваха 30 лева време за разговори.
предполагам тази година ще има бонуси но да почакаме!
Ти сега с каква карта си?
Ако много държищ да си с вивателска карта може да си вземеш Vivatel together
факт.
ако си спомняш миналата годи с летните свалки за 15 лева даваха 30 лева време за разговори.
предполагам тази година ще има бонуси но да почакаме!
Ти сега с каква карта си?
Ако много държищ да си с вивателска карта може да си вземеш Vivatel together
apolon25, аз съм на Мтел, но ми трябва виватеска карта, а не ми се набутва на договор, защото ми е за междудругото-само да се обаждам към Вивател:)
Kak da ne im teglish edna maina i na 3-te operatora....Tova s tezi bonysi bez krai ne e nqkak si loqlno ot strana na vivatel...vmesto da tolerirat purvite si abonati te pyskat nqkakva promociq da zaribqvat.Pysnaha mi minalata godina 12 lv i tolkova.nqma baza za sravneie s tezi 12 lv i bonysi bezkrai.
Imam edna b-conect karta na globul ot 2002 godina..tam puk i 12 lv nqma:)
Imam edna b-conect karta na globul ot 2002 godina..tam puk i 12 lv nqma:)
kalineo
еми що не си взе една карта за бонусите ве?
ко си се хванал с карти от 2002?
аз пък не робувам винаги съм с най актуалните оферти.
еми що не си взе една карта за бонусите ве?
ко си се хванал с карти от 2002?
аз пък не робувам винаги съм с най актуалните оферти.
"kalineo" нали не трябва да ти напомням,че първите абонати имаха най-добрата промоция!!!!!Каквото изговориш ти се връща!!!
После и 12лв бонус получиха!!!
Все пак трябва и за новите абонати нещо да има за да бъдат привлечени!Нали така????
Иначе за другият пич който пита за картите дали са поименни!Не са!Все пак това са предплатени карти!Съвета който мога да ти дам е в момента на покупка да се обадиш от съответната карта на 123 и да си оставиш данните като ползвател на картата!
УСПЕХ
После и 12лв бонус получиха!!!
Все пак трябва и за новите абонати нещо да има за да бъдат привлечени!Нали така????
Иначе за другият пич който пита за картите дали са поименни!Не са!Все пак това са предплатени карти!Съвета който мога да ти дам е в момента на покупка да се обадиш от съответната карта на 123 и да си оставиш данните като ползвател на картата!
УСПЕХ