Някой сменял ли е тарифа от 500 мб на 1000 мб?
Оператора ми каза че трябва да се плати 9.90 такса?
boombob 1GB
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB
Примерът ти с магазина не е много коректен. Ако имаш промоция 2 коли за 3 лв. (при стандартна цена на една кола 2лв.) можеш ли да вземеш само една бутилка на цена от 1.5лв? Отделно в супермаркета предплащаш цялата сума без значение какво ще правиш с колата. Можеш ли да купиш двете коли, да изпиеш едната и след това да им върнеш другата, защото с прекратяване на срочен договор точно това се прави? Съгласен ли си оше при подписване на срочен договор да искат от теб всички промоционални сметки до края на договора и след това да не дължиш никакви неустойки при прекратяване на договора?
Сега по-реален пример - опитай се в държава, където дават флагмани за под 50 долара, при подписване на срочен договор още на първия месец да си прекратиш договора да видим дали няма да ти искат или да върнеш устройството или да си доплатиш до реалната му цена.
Сега по-реален пример - опитай се в държава, където дават флагмани за под 50 долара, при подписване на срочен договор още на първия месец да си прекратиш договора да видим дали няма да ти искат или да върнеш устройството или да си доплатиш до реалната му цена.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB
[quote]Отделно в супермаркета предплащаш цялата сума без значение какво ще правиш с колата.[/quote]
Ами при плащане на неустойки правиш същото.
В примера с колите взимаш 2-те промоционални за 3лв и от там нататък каквото и да правиш, няма начин да дължиш повече от 3лв за тях, без значение ще ги върнеш ли на касата, ще изпиеш ли едната (Но в случая с договорите няма такъв вариант, понеже при всички случаи трябва да платиш за целия срок на договора) или нещо друго.
Ами при плащане на неустойки правиш същото.
В примера с колите взимаш 2-те промоционални за 3лв и от там нататък каквото и да правиш, няма начин да дължиш повече от 3лв за тях, без значение ще ги върнеш ли на касата, ще изпиеш ли едната (Но в случая с договорите няма такъв вариант, понеже при всички случаи трябва да платиш за целия срок на договора) или нещо друго.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB
[Quote]Единствено на места в страната Интернета им все още е бавен, не е на съответното 3G ниво.[/Quote]
Тези места обхващат почти цялата страна, в т.ч. и София.
[Quote]В магазините на Теленор и операторите на 123 винаги хората са адекватни, полезни и любезни. Нещата се вършат бързо. Не се правят измами с масовия човек, както правят във Виваком, Не надписват сметки като Мтел.[/Quote]
Освен за любезност, човек плаща и за услуга и очаква да я получи. Около 10 г. съм почтибез прекъсване на различни договори при Мтел, никога не са ми надписвали. Освен това навсякъде, където си отишъл да си даваш парите, са любезни. Въпроса е какво следва по-нататтък.
[Quote]Мтел-БОБ тарифите имат много скрити такси:
[/Quote]
За който може да чете, те не са скрити.
Тези места обхващат почти цялата страна, в т.ч. и София.
[Quote]В магазините на Теленор и операторите на 123 винаги хората са адекватни, полезни и любезни. Нещата се вършат бързо. Не се правят измами с масовия човек, както правят във Виваком, Не надписват сметки като Мтел.[/Quote]
Освен за любезност, човек плаща и за услуга и очаква да я получи. Около 10 г. съм почтибез прекъсване на различни договори при Мтел, никога не са ми надписвали. Освен това навсякъде, където си отишъл да си даваш парите, са любезни. Въпроса е какво следва по-нататтък.
[Quote]Мтел-БОБ тарифите имат много скрити такси:
[/Quote]
За който може да чете, те не са скрити.