boombob 1GB
boombob 1GB
500 национални
1000MB
14,90 лв.
1000MB
14,90 лв.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: boombob 1GB
Перфе си е като за безсрочен договор .. И другия е много добре .. за 10лв. 300мин и 500мб нет.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: boombob 1GB
[Quote]500 национални
1000MB
14,90 лв.[/Quote]
На страницата на БОБ пише: 500 национални + 500 МВ. И те ли започнаха с оферти под масата?
1000MB
14,90 лв.[/Quote]
На страницата на БОБ пише: 500 национални + 500 МВ. И те ли започнаха с оферти под масата?
Re: Re: boombob 1GB
Това е нова промоция, плана влиза в сила от утре.
Отново поздравления за Мтел, най-добрите оферти на българския пазар в момента са от тях. Другите оператори са в ступор и не могат да реагират адекватно.
Аз лично се чудя на кой да мина. И плана от 10 лв. може да му се добави нет и да стане 1 ГБ за 15 лв. 500-те мин. и в момента не ги изговарям. Откакто съм на боб, много хора ми звънят през Фейса. Такава е и световната тенденция-все повече значение има Интернета, а минутите все по-малко.
Отново поздравления за Мтел, най-добрите оферти на българския пазар в момента са от тях. Другите оператори са в ступор и не могат да реагират адекватно.
Аз лично се чудя на кой да мина. И плана от 10 лв. може да му се добави нет и да стане 1 ГБ за 15 лв. 500-те мин. и в момента не ги изговарям. Откакто съм на боб, много хора ми звънят през Фейса. Такава е и световната тенденция-все повече значение има Интернета, а минутите все по-малко.
Re: Re: Re: boombob 1GB
Вива няма спор, че са се приспали, но в момента най-добрите предложения откъм интернет са на Теленор - за 20 лв 4.13ГБ и 128/кб срещу 3ГБ и ограничение на 64. Трябваше тези оферти "под масата" при Ментел да са официални.
А гледам, че и при предплатените има интересни предложения за интернет при Теленора
А гледам, че и при предплатените има интересни предложения за интернет при Теленора
Re: Re: Re: Re: boombob 1GB
Формално си прав, но отвратителната мрежа на Теленор разваля добрите оферти. Нека завършат най-после обновлението, макар че отзивите са отново за най-слабото покритие по територия от трите големи оператора. И за най-слабо 3Г покритие също.
Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB
Ами нямам наблюдения и не мога да коментирам мрежата, но дано я направят.
Иначе при Вива също съвсем не е цветущо положението, особено откъм стабилност и скорост, но и от покритието покрай София не съм особено доволен.
Там май нещата са оставени съвсем на самотек както беше при Глобул преди това.
Иначе при Вива също съвсем не е цветущо положението, особено откъм стабилност и скорост, но и от покритието покрай София не съм особено доволен.
Там май нещата са оставени съвсем на самотек както беше при Глобул преди това.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB
И аз съм на МТел и Вива в момента, но сега е правилно да се каже, отвратителното покритие, а не мрежа, защото в момента само покритието им остана проблем.
Минавах през много места където е завършено обновяването (че и където не е напълно) и направо съм потресен.. Теленор вадят до 2-3 пъти по-високи скорости от Мтел и Вива най-редовно. Замерваме най-редовно по 25-27мбс. Такива скорости не помня кога за последно виждах при Вива и МТел въпреки, че за мобилен нет съм казал, че над 5мбс всичко е точно + 2-3 ъплоуд.
Излизаш обаче от града и от тези скорости дори и 2Г не остава. Разговорите се разпадат, мрежа тук таме се лови и т.н. С настоящите си промоции ще съберат много абонати, сега в техен магазин не можеш да влезнеш от опашки... та след това занимание и като се накичорат абонатите с мобилен нет по клетките ще ми е интересно да видя дали пак ще правят 20-27мбс най-редовно или ще стане като при Мтел и Вива 7-8мбс. Абе един вид ще държат ли на товар : ) Сега и само мобилен нет ще почнат да купуват от тях, защото не съм виждал някой да има подобна джаджа от Глобул до сега .. Има служебни де, ама те до скоро и вътре в клетката на Глобул не можеха да се ползват :D
Минавах през много места където е завършено обновяването (че и където не е напълно) и направо съм потресен.. Теленор вадят до 2-3 пъти по-високи скорости от Мтел и Вива най-редовно. Замерваме най-редовно по 25-27мбс. Такива скорости не помня кога за последно виждах при Вива и МТел въпреки, че за мобилен нет съм казал, че над 5мбс всичко е точно + 2-3 ъплоуд.
Излизаш обаче от града и от тези скорости дори и 2Г не остава. Разговорите се разпадат, мрежа тук таме се лови и т.н. С настоящите си промоции ще съберат много абонати, сега в техен магазин не можеш да влезнеш от опашки... та след това занимание и като се накичорат абонатите с мобилен нет по клетките ще ми е интересно да видя дали пак ще правят 20-27мбс най-редовно или ще стане като при Мтел и Вива 7-8мбс. Абе един вид ще държат ли на товар : ) Сега и само мобилен нет ще почнат да купуват от тях, защото не съм виждал някой да има подобна джаджа от Глобул до сега .. Има служебни де, ама те до скоро и вътре в клетката на Глобул не можеха да се ползват :D
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB
[Quote]И аз съм на МТел и Вива в момента, но сега е правилно да се каже, отвратителното покритие, а не мрежа, защото в момента само покритието им остана проблем.[/Quote]
До преди седмица ползвах 3G от Теленор, но не можах да издържа повече. Беше отвратително. Не можех да си вляза в пощата. Става дума за София. Сега съм на Мтел и разликата е огромна. Два пъти по-бърз нет и на два порядъка по-малък пинг. Модема е същия - Huawei E355 (до 21 Мбит/ц).
До преди седмица ползвах 3G от Теленор, но не можах да издържа повече. Беше отвратително. Не можех да си вляза в пощата. Става дума за София. Сега съм на Мтел и разликата е огромна. Два пъти по-бърз нет и на два порядъка по-малък пинг. Модема е същия - Huawei E355 (до 21 Мбит/ц).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB
На мен интернетът от М-тел ми забива, за разлика от "Теленор" и "Макс телеком", които също съм пробвал. Явно в момента са му отпуснали края и са решили да съберат повечко клиенти, но мрежата не смогва... Все пак изведнъж се появиха оферти с неколкократно по-голям трафик. Постоянно се налага да изключвам и включвам Mobile data, дори си сложих уиджет на home screen за бърз достъп...Толкова често се налага.