Boombob с 1000 мин. и 1000 MB за 15 лв. до края на май само за пренесен номер [обновена]
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Boombob с 1000 мин. и 2000 MB за 15 лв. до края на април само за пренесен номер
Това са регионални оферти за някои офиси, за накои магазини, предимно, които трудно си правят таргета.
Долколкото знам офертата е 1000 мин, и 1000 мб, а не 2000
Долколкото знам офертата е 1000 мин, и 1000 мб, а не 2000
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Boombob с 1000 мин. и 2000 MB за 15 лв. до края на април само за пренесен номер
Вероятно е така. Но не виждам смисъл един офис да предлага, друг не. При положение, че ще спечелят клиенти за сметка на конкуренцията, не разбирам, що трябва да е скрито.
Нямам идея ако се отиде там ще предложат ли пак офертата. На мен ми е необходим нет за PureView нокиата. Ще ползвам боба без план, само с нет пакета за 5 лв. на месец. Теленор ми дават 100 мб и 300 мин. в мрежата за 8 лв. Картата е на друго име и често когато не се плати номерът на титуляра спират и моя телефон. За тва реших да си прекарам картата на мое име и да не се занимавам с други хора. За разговори и нет на основния ми телефон ползвам Net&Call XXL на Виваком.
Нямам идея ако се отиде там ще предложат ли пак офертата. На мен ми е необходим нет за PureView нокиата. Ще ползвам боба без план, само с нет пакета за 5 лв. на месец. Теленор ми дават 100 мб и 300 мин. в мрежата за 8 лв. Картата е на друго име и често когато не се плати номерът на титуляра спират и моя телефон. За тва реших да си прекарам картата на мое име и да не се занимавам с други хора. За разговори и нет на основния ми телефон ползвам Net&Call XXL на Виваком.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Boombob с 1000 мин. и 2000 MB за 15 лв. до края на април само за пренесен номер
Вито,
има логика, ти тази оферта да я виждаш случайно в сайта им? Не.
Забелязал си предполагам как и 3-те пуснаха оферта почти едновремено и как и 3-те си спряха промо офертите за 15-20лв и оставиха само в горния клас от по 30-35 лв.
Изводите ги оставям на вас.
има логика, ти тази оферта да я виждаш случайно в сайта им? Не.
Забелязал си предполагам как и 3-те пуснаха оферта почти едновремено и как и 3-те си спряха промо офертите за 15-20лв и оставиха само в горния клас от по 30-35 лв.
Изводите ги оставям на вас.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Boombob с 1000 мин. и 2000 MB за 15 лв. до края на април само за пренесен номер
[Quote]Това са регионални оферти за някои офиси, за накои магазини, предимно, които трудно си правят таргета.
Долколкото знам [B]офертата е 1000 мин и 1000 мб[/B], а не 2000[/Quote]
И на мен така ми казаха, като питах вчера и пуснах заявление за пренос.
Всъщност ме устройва. Имам и едни 3 гиги на виваком на втория слот, така че 4 гиги са ми бая доволно.
Долколкото знам [B]офертата е 1000 мин и 1000 мб[/B], а не 2000[/Quote]
И на мен така ми казаха, като питах вчера и пуснах заявление за пренос.
Всъщност ме устройва. Имам и едни 3 гиги на виваком на втория слот, така че 4 гиги са ми бая доволно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Boombob с 1000 мин. и 2000 MB за 15 лв. до края на април само за пренесен номер
Обикновенно единия слот е ограничен на 2G при двусимовите телефони. Провери дали въобще, ще можеш да я ползваш тая гига.;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Колко нет ти дадоха?
Ванка, старото ми Sony M и на двата слота беше с 3G. Сегашният ми само в 1 слот има 3G.
Ванка, старото ми Sony M и на двата слота беше с 3G. Сегашният ми само в 1 слот има 3G.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Boombob с 1000 мин. и 2000 MB за 15 лв. до края на април само за пренесен номер
[Quote]Колко нет ти дадоха?
[/Quote]
Все още нищо не съм подписал, освен заявление за пренос и то вчера. Иначе само на думи - 1000мин + 1000Мб.
Що се касае за втория слот е странно положението и ще го тествам. Имам чувството, че е до Ром. Преди бях с някакъв 4.2.2, който ми позволи да асоциирам 3Г на 2-рия слот и си работеше. Като отворя капака и под батерията - няма точен указател къде е 3Г и къде не, докато на някои други съм виждал да си пише изрично кой слот, какво поддържа.
Пък и в крайна сметка, Ванка, все ще имам на кой да пробутам 3Г на Вивата и да си ползвам 1-та Гиги (напълно ми стига!) или да си ползвам на Вивата, пък за Боб само разговорите. Или пък...има и трети вариант, щото и той е удобен: като ми трябва бърз нет - включвам Вивата и пускам (ако е само на слот 1), а през останалото време седи изключена и се ползва 2g за чат 2-рия слот.
:)
[/Quote]
Все още нищо не съм подписал, освен заявление за пренос и то вчера. Иначе само на думи - 1000мин + 1000Мб.
Що се касае за втория слот е странно положението и ще го тествам. Имам чувството, че е до Ром. Преди бях с някакъв 4.2.2, който ми позволи да асоциирам 3Г на 2-рия слот и си работеше. Като отворя капака и под батерията - няма точен указател къде е 3Г и къде не, докато на някои други съм виждал да си пише изрично кой слот, какво поддържа.
Пък и в крайна сметка, Ванка, все ще имам на кой да пробутам 3Г на Вивата и да си ползвам 1-та Гиги (напълно ми стига!) или да си ползвам на Вивата, пък за Боб само разговорите. Или пък...има и трети вариант, щото и той е удобен: като ми трябва бърз нет - включвам Вивата и пускам (ако е само на слот 1), а през останалото време седи изключена и се ползва 2g за чат 2-рия слот.
:)
Re: Boombob с 1000 мин. и 2000 MB за 15 лв. до края на април само за пренесен номер
А дават ли я наистина тази oферта , утре в oфис на бoб как да им кажа че искам да прехвърля oт друг oператoр на нея?
Re: Re: Boombob с 1000 мин. и 2000 MB за 15 лв. до края на април само за пренесен номер
Дават я до края на месеца, само при пренесен номер ;).