БТК ни лъже, че говорим без пари
Re: Сега пък и кьорфишеци срещу БТК :)
"би звучало абсурдно"
Абсурди колкото щеш, наивници също.
"имаш ли подробно описание на клипа или не?"
Ако те интересува толкова потърси си. Тъкмо няма да спориш от позицията на дървен философ.
Абсурди колкото щеш, наивници също.
"имаш ли подробно описание на клипа или не?"
Ако те интересува толкова потърси си. Тъкмо няма да спориш от позицията на дървен философ.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Аз съм потърсил, и явно не съм намерил, затова помолих ти да опишеш какво се вижда и чува там. Е, признавам, че не очаквах да дадеш информация но все пак опитах.
В тоя ред на мисли коментарът ти важи и за твоето дейно участие в "спора".
В тоя ред на мисли коментарът ти важи и за твоето дейно участие в "спора".
Нещо бъркаш, щом изказваш недоверие към позицията на КЗП, следва ТИ да представиш някакви доказателства от рекламния клип. Нито помниш нещо от рекламата , нито си намерил нещо, нито пък си разбрал за какво всъщност е темата, а спориш :))).
Така като чета какво си написал, видимо или си служител на БТК-Вивател или това за теб компанията-мечта. Позволявам си да коментирам тази тема, защото:
1. Работил съм и за двата лидера на пазара в corporate sales отдели, така че имам доста ясна преценка за това какви са трафиците към стационарна телефония. Това, че ти говориш доста, повярвай не е так при останалите хора.
2. Аз човек, който се интересува и работи в областта на телекомуникациите, общувам с много хора, на 30г. съм и смятам, че имам известен опит, за да дам известно мнение.
По отношение на Вивател, позаинтересувай се какво ревеню имат, за да си направи извод с какви клиенти работят.
Искам да ПОДЧЕРТАЯ, че никой от операторите не приоритизирам Искам само да говоря евтино, като краен потребител :)!
1. Работил съм и за двата лидера на пазара в corporate sales отдели, така че имам доста ясна преценка за това какви са трафиците към стационарна телефония. Това, че ти говориш доста, повярвай не е так при останалите хора.
2. Аз човек, който се интересува и работи в областта на телекомуникациите, общувам с много хора, на 30г. съм и смятам, че имам известен опит, за да дам известно мнение.
По отношение на Вивател, позаинтересувай се какво ревеню имат, за да си направи извод с какви клиенти работят.
Искам да ПОДЧЕРТАЯ, че никой от операторите не приоритизирам Искам само да говоря евтино, като краен потребител :)!
АМи в действителност вивател лъжат. Аз съм на тарифен план тогадар и въпреки че съм говорил само през почивните дни и то последните 4 на Август си плащам разговорите към БТК.
Ако някой може да ми каже до кога трябва да отнеса въпроса или директно да си заведа дело към тях. Не че е станало неща кой знае какво но лъжат и трябва да си плащат за това.
Ако някой може да ми каже до кога трябва да отнеса въпроса или директно да си заведа дело към тях. Не че е станало неща кой знае какво но лъжат и трябва да си плащат за това.
-
Не съм служител на БТК или Вивател. Дразня се от държанието като хиени на разни обикновени потребители при най-малката претенция срещу Вивател. В същото време същите потребители не виждат "гредата в окото" на собствения си мобилен доставчик.
Вива са малък оператор и въпреки наситения пазар засега са най-бързо развиващия се БГ оператор. Клиентите им са достатъчно добри и улегнали на пазара.
Вива са малък оператор и въпреки наситения пазар засега са най-бързо развиващия се БГ оператор. Клиентите им са достатъчно добри и улегнали на пазара.
-
Провери внимателно във фактурата кога точно си говорил, с какви номера (добавена стойност?) дали не си прехвърлил лимита от 600 минути. Ако всичко е ОК, просто веднага им се обади и ако трябва пусни жалба. Аз с нищо не мога да ти помогна.
Re: Специално за m75 и недоразбралите
Аз стационарен телефон не ползвам.
Колега, дай номера на ЛС за да проверя и да ти съдействам!!!!
Re: Специално за m75 и недоразбралите
"всички, които ВСЕ ОЩЕ не са разбрали условията на промоцията"
Условията на промоцията са едно, а нейната реклама друго. КЗП не атакува промоцията, е телевизионната реклама на тази промоция. Какъв коефициент на интелигентност е необходим на човек за да го разбере това?
"Вива са малък оператор и въпреки наситения пазар засега са най-бързо развиващия се БГ оператор."
Нима? Колко абонати имат вивател?
Условията на промоцията са едно, а нейната реклама друго. КЗП не атакува промоцията, е телевизионната реклама на тази промоция. Какъв коефициент на интелигентност е необходим на човек за да го разбере това?
"Вива са малък оператор и въпреки наситения пазар засега са най-бързо развиващия се БГ оператор."
Нима? Колко абонати имат вивател?